Monster Tulpar T5 V19.1.2 Alınır mı?

Teşekkürler ilginiz için. Büyük ihtimalle bunu satın alacağım. Buraya yazarım görüşlerimi
Linux, Windows, Mac gibi isletim sistemleri donanimla haberleserek calisir ve bu haberlesmenin yapilabilmesi icin Isletim sisteminin o donanimi bilmesi gerekir. Nasil dogru driver'i yuklemezseniz Ekran Karti calismaz cunku isletim sistemi o donanim hakkinda bilgiye sahip degildir ayni sekilde eger isletim sistemi de anakart ya da onun bilesenleri hakkinda bilgiye sahip degil ise o isletim sistemi calismaz. Linux kurulamamasinin sebebi anakart ureticisinin Linuxa yazilim olarak destek vermemesi. Monster'i genelde Windows kullanan oyuncu tayfa tercih ettigi icin adamlarda zaten linux icin bu makinaya alan yok ya da 1-2 kisi o zaman neden linuxa destek verelim dusuncesi ile yeni modellere linux destegi vermedi.

Freedos demek ici bos demek yani sadece bios var isletim sistemi yok.

Performans olarak direkt o modeli kullanmadigim icin yorum yapamam. Kendi kullandigim model icindeki donanimin hakkini veriyordu. Size tavsiyem eger gercekten firmaya sicak bakmiyorsaniz pas gecin ve uzerine biraz daha koyarak baska seveceginiz ASUS, MSI gibi bir markaya yonelin. Mesela binlerce lira verip ekran karti olmayan sadecec i5 islemcili MAC alan insanlar da var ve ellerindekinden gayet memnunlar. Memnuniyet kisisel bir mesele. Eger performans benim icin tek onemli sey diyorsaniz. Urun gercekten F/P 144Hz ekranli bu fiyata bu donanimli bulamadim. Urunu alin 7-8 gun inceleyin oynayin benchmarklarini yapin. Begenmezseniz iade edersiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı