Monster Tulpar T5 v19.1 FPS düşüyor

thunderofbird

Hectopat
Merhabalar Monster Tulpar T5 v19.1 model laptopum var, GTX1660 Ti ekran kartına sahip. Geçen haftaya kadar oyunlarda herhangi bir donma olmuyordu ancak birkaç gündür oyunlarda FPS sabit 60 olarak gösterdiği halde ekranımda FPS dropları oluyor, bu droplar kaydettiğim oyun videolarına da yansıyor. Modern Warfare 3'de 120 FPS üzeri aldığım halde ekranımda donmalar takılmalar oluyor.

Hatta YouTube'da video izlerken bile videoda olmayan ama benim ekranım kaynaklı FPS düşüşler ya da takılmalar oluyor. Ekran kartı driverlarımı safe Mod'da tamamen silip eski bir NVIDIA driver kurmama rağmen durum hala aynı. Bu sorunun kaynağı ne olabilir bilen yaşayan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Monster Tulpar T5 v19.1 model laptopum var, GTX1660 Ti ekran kartına sahip. Geçen haftaya kadar oyunlarda herhangi bir donma olmuyordu ancak birkaç gündür oyunlarda FPS sabit 60 olarak gösterdiği halde ekranımda FPS dropları oluyor, bu droplar kaydettiğim oyun videolarına da yansıyor. Modern Warfare 3'de 120 FPS üzeri aldığım halde ekranımda donmalar takılmalar oluyor.

Hatta YouTube'da video izlerken bile videoda olmayan ama benim ekranım kaynaklı FPS düşüşler ya da takılmalar oluyor. Ekran kartı driverlarımı safe Mod'da tamamen silip eski bir NVIDIA driver kurmama rağmen durum hala aynı. Bu sorunun kaynağı ne olabilir bilen yaşayan var mı acaba?

Sorun ekran kartlı büyük bir ihtimalle
Servis ile bir görüş derim.

Sistem eskimiş olabilir, SSD alabilirsiniz ya da RAM'ler yetersiz kalmaya başlamış olabilir.

Oyun oynarken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarınız ne durumda? SSD'ye sağlık testi yapar mısınız CrystalDiskInfo ile.
Test yapmıştım az önce sorun bu şekilde
Sistem eskimiş olabilir, SSD alabilirsiniz ya da RAM'ler yetersiz kalmaya başlamış olabilir.
Hocam daha yeni samsung evo plus 1TB SSD aldım ve sistem buna yüklü. Ayrıca dediğim gibi masaüstünde ve youtube da video izlerken bile var bu kare kaybı sorunu, sebebin sistemin eski kalmış olması olabilir mi ki kullandığım ekran kartı 2019 model bir ekran kartı.

Dosya Ekleri

• samsung evo plus.PNG
    samsung evo plus.PNG
    38,3 KB · Görüntüleme: 58
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı