Monster Tulpar T5 v19.2 nasıl?

Bütçe
10.000-11.000
Ben buna bakmıştım özür dilerim:
MSI Bravo 17 A4DDR-039XTR AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Ama 16 Ram olursa daha iyi olur diye düşünüyorum 6-7 yıl kullanacağım.

Buna baktım fakat daha hafif olması dışında bir fark göremedim
Bu değil mi: Tulpar T5 V20.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
alimunyum kasa çok farkediyor
Ben sana kesinlikle 20.1 modelini öneririm. Çok güçlü ve şık bir cihaz

O zaman başa döndük elimizde bu ikisi var
HP Pavilion 15-EC0003NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 512GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB Fiyatı (hepsiburada.com)
Aslında bu fiyata biraz beklense 3060 Ti toplanır, almak pek mantıklı gelmiyor.

Bütçen yetiyorsa bunu tercih edip geç. Pavilion olan ısınma sorunlu ve işlemcisi pek iyi değil. GF65 Thin yine ısınma sorunlu ve fiyatına göre pek iyi değil.

Hem taşımayıp sadece evde kullanacaksan laptop almanın mantığı yok, masaüstü toplarsan daha iyi performans elde edersin tabii.

Bütçen yetiyorsa bunu tercih edip geç. Pavilion olan ısınma sorunlu ve işlemcisi pek iyi değil. GF65 Thin yine ısınma sorunlu ve fiyatına göre pek iyi değil.

Hem taşımayıp sadece evde kullanacaksan laptop almanın mantığı yok, masaüstü toplarsan daha iyi performans elde edersin tabii.
Söylediğiniz her şey çok mantıklı geliyor, söylediğiniz lenovo modeline bakacağım.

baktığınız ürünün hem arkadan hemde yanlardan hava çıkışı olmasına dikkat ederseniz daha iyi bir soğutmalı cihaz almış olursunuz bu monster içinde geçerli. 10k ya rtx 2060lı bir model bakılabilir , Lenovo Legion 5 var ama 11k fiyatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı