Evet ama dediğim gibi kasanın sağlamlığı benim için önemli plastik kasa ne kadar dayanıklı biliyor musunuz ?3060 varken 2060 dediğiniz gibi alınmaz, V230.3 yani RTX 3060 ve 512 GB SSD olan model daha alınabilir duruyor.
Windows 10 ve 500GB fazla SSD için 1500-2000 lira fazla vermek mantıksız geliyor yine de sizin tercihiniz.
Bütçem 10000 13000 arası.Tulpar modellerini pek tavsiye etmiyorum çeşitli sorunlar yaşayan çok sayıda kullanıcı var.
Monster Tulpar T5 v19.2 yüksek sıcaklık
Selam, bilgisayarım Monster Tulpar T5 v19.2 alalı 2 ay oldu pişman değilim iade edip başka modele geçmeyi düşünmüyorum. Bilgisayarımı yenilmek istediğimde ilk olarak Abra modellerine bakmaya başlamıştım, etrafımdakilerden destek alarak bu modele kadar yükseldim (amaç sadece oyun oynamak değil...www.technopat.net
Tulpar T5 V21.1.3 ısınma sorunu
İki ay önce Monster Tulpar T5 V21.1.3 model laptopu aldım. Bu Online eğitim döneminde yalnızca Microsoft Teams uygulaması açıkken işlemci 55-60 derecelerde seyrediyor. Oyunlarda ise 80 derecenin altına düşmüyor. Bir kere 89 derece gördüm. Sizce bu normal midir?www.technopat.net
Monster Tulpar T7 v.21.1.5 ısınma ve fan sesi
Merhaba ben 2 gün önce Monster Tulpar T7 v.21.1.5 satın aldım. Fakat işlemci ve ekran kartı bilgisayarı ilk açtığım andan itibaren işlemci%3 ekran kartı %2 olmasına rağmen ikisi de 60 derece oluyor (hiçbir uygulama açık değilken). Ve yine hiçbir uygulama açık değilken yüksek miktarda fan sesi...www.technopat.net
Bütçeniz ne kadar?
Bütçem 10000-13000 arası.
Daha önce hiç duymadığım bir marka. Müşteri hizmetleri nasıl bu firmanın?Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Bu alınabilir daha kaliteli kasaya sahip ve RTX 2070 var.