Monster Tulpar T5 V20.1 15,6" alınır mı?

Bütçe
12.000
Monster almanızı önermem. Şu an bütçe bazında öneri de veremeyiz çünkü yazın alacağım demişsiniz. O zamana kadar fiyatlar çok değişir o yüzden almaya yakın olacağınız zaman tekrar konu açıp sormanızı tavsiye ederim. Ama o zaman da Monster'dan uzak durun.

16087107123884357680937625199127.jpg

@Goygoyageldim. Aceleyle çektiğim normal bir fotoğraf yeni çektim :).

Yine monster gömülmeye başlanmış. 5 yıldır arkadaşlarımın ve benim elimden monsterlar geçti ben doğru düzgün ısındığını bile hatırlamıyorum. Kaç ülke gezdirdim üstüne hatta bakım bile yaptırmadım hala bilgisayara kaç yıldır fakat hiçbir şeyi yok. 4 yıllık laptoplarla cyberpunk falan oynama çalışıp gömüyor gömenler muhtemelen. Ha sorun olursa ben de yazar gömerim ama benimki parasını çoktan çıkardı.

Yine monster gömülmeye başlanmış. 5 yıldır arkadaşlarımın ve benim elimden monsterlar geçti ben doğru düzgün ısındığını bile hatırlamıyorum. Kaç ülke gezdirdim üstüne hatta bakım bile yaptırmadım hala bilgisayara kaç yıldır fakat hiçbir şeyi yok. 4 yıllık laptoplarla cyberpunk falan oynama çalışıp gömüyor gömenler muhtemelen. Ha sorun olursa ben de yazar gömerim ama benimki parasını çoktan çıkardı.
Gömülme olarak bakma, bu bütçede daha iyileri varken monster olsun bir başkası olsun önermek mantıklı değil. Ama bütçe düşükse f/p olarak gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı