Monster Tulpar T5 v20.1 işlem yaparken kapanıyor

Inv3nt0ry

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı aldığımdan beridir doğru düzgün oyun oynayamadım zaten. Ne zaman bir oyun açsam belli bir süre sonra ısınmadan mı, işletim sisteminden mi yoksa donanımsal mı olduğunu anlamadığım bir dizi sorunla karşılaştım. Garanti kapsamındayken servise gönderdim ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Şimdi garanti doldu. Epeydir bu sorunu yaşamıyordum ancak tekrar başladı. Olay görüntüleyicisine baktığımda Kernel POWER-41 hatasını verdiği gözüküyor. En son şöyle bir hata oluştu. DLL fixer kullandım. Normal mi bilmiyorum ama tam tamına 189 adet sistem DLL dosyasında hata buldu ve düzeltti. Mesele sadece oyun değil, mühendislik programlarını çalıştırmak için almıştım bunu (AutoCAD, SolidWorks vb.) Bu uygulamalarda kapanma olmuyordu. Dün AutoCAD de proje çizerken de aynı şekilde kapandı. Çözüm önerilerine açığım.

IMG_1631.jpeg

Bilgisayarımı aldığımdan beridir doğru düzgün oyun oynayamadım zaten. Ne zaman bir oyun açsam belli bir süre sonra ısınmadan mı, işletim sisteminden mi yoksa donanımsal mı olduğunu anlamadığım bir dizi sorunla karşılaştım. Garanti kapsamındayken servise gönderdim ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Şimdi garanti doldu. Epeydir bu sorunu yaşamıyordum ancak tekrar başladı. Olay görüntüleyicisine baktığımda Kernel POWER-41 hatasını verdiği gözüküyor. En son şöyle bir hata oluştu. DLL fixer kullandım. Normal mi bilmiyorum ama tam tamına 189 adet sistem DLL dosyasında hata buldu ve düzeltti. Mesele sadece oyun değil, mühendislik programlarını çalıştırmak için almıştım bunu (AutoCAD, SolidWorks vb.) Bu uygulamalarda kapanma olmuyordu. Dün AutoCAD de proje çizerken de aynı şekilde kapandı. Çözüm önerilerine açığım.

Eki Görüntüle 2280117
o kadar DLL dosyasında hata bulduysa sistem dosyaları zaten zarar görmüştür ondan yapıyordur. Temiz bir formattan sonra denemen daha sağlıklı olacaktır.

Örneğin sen A uygulamasını açacaksın ama o uygulama senin hata buldu dediğin DLL ile çalışıyor diyelim doğal olarak o DLL hatalı yani bozuk olduğu için sistem uygulamayı çalıştırırken kararsızlık yaşayıp çöküyordur.

Hocam bende Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopum vardı aldığım günden bu yana performans sıkıntıları düşük FPS sorunları yaşamıştım en son 1 ay önce aynı senin gibi Kernel Power hatasını almıştım laptop kafasına göre aniden donuyordu ve hiçbir şeye basamıyordum. Servise verdim anakart arızalı dediler bende iade etmiştim sana önerim iade etmen olur. Amazon'dan aldıysan iade süreçleri için yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı