Monster Tulpar T5 v20.1 sarjı hızlı bitiyor ve ısınıyor

Hellomo

Femtopat
Daha fazla  
Monster Tulpar T5 v20.1 model bir bilgisayarım var ve şarjı 30 dk da bitiyor. Ayrıca CS:GO'da işlemci sıcaklığım 95 derecelere, çıkıyor normal midir?

Aslında şöyle bir şey. Ben 20 yaşındayım ve şu ana kadar bir kere bile TV'de Ferrari reklamı görmedim. Ama Fiat reklamları her yerde. Bence bu bile her şeyi açıklıyor.

Ayrıca bende de MSI GL65 var bir sorunum yok bu sorunun sadece Monster'da olmadığını söylüyorum.

MSI'dan bahsetmedim zaten MSI'da bir sıkıntı yok HP ve Dell'de sıkıntı var yazmışım.

Her markanın vardır. HP son kasalarında ısınma problemini büyük oranda çözdü. Dell'in ise sadece bir modelinde RX 5600M ekran kartlı modelinde ısınma problemi var ama o da en fazla 87 derece falan. MSI'in ise GF63 Thin modelinde tek fan olduğu için biraz ısınma problemi var ama bu saydıklarımın hiçbiri 95 dereceye çıkmıyor buna rağmen.

"Ucuz mal düşmanlığı" virüsü kapmışsınız. MSI dediğiniz markayla Monster'ı karşılaştırmanız bile çok saçma. Monster, en ucuz fiyata en kaliteli mal satmaya çalışıyor. Monster'da 12K olan laptop MSI'da 18K arada 6K fiyat farkı var. Bir zahmet sorunu olsun. Isınması kalitesiz demek değil, her bilgisayar ısınır.

Monster'ın son çıkan bilgisayarlarındada çoğu ısınma problemleri çözüldü fakat F/P bilgisayarlarında sorun var.

Ayrıca bende de MSI GL65 var bir sorunum yok bu sorunun sadece Monster'da olmadığını söylüyorum.

Tabii ki başka laptoplarda başka markalardada olabilir ama şu ki Monster'da ısınma gibi sorunlar çok çıkıyor ve malzemesi kalitesiz işte MSI VE ASUS gibi markaları Monster'dan daha iyi yapan şey bu mesela 10000 TL laptop Monster asusunki 10500 adam diyor ki Monster daha ucuz ama bilmiyor ki malzeme kalitesiz ve bir laptop ne kadar ince ise soğutma o kadar kötüdür ASUS ROG STRIX'lere bakın ne kadar kalın

Monster'ın son çıkan bilgisayarlarındada çoğu ısınma problemleri çözüldü fakat F/P bilgisayarlarında sorun var.

Monster'i pek araştırmadığım için bilmiyorum ama doğru olabilir. Çünkü son kasaları önceki nesile göre daha kalın ve daha büyük bu da soğutma borularını büyüttükleri anlamına gelir ve tâbi ki ısı problemi azalır.

Ürettiği bilgisayarlar daha uzun süre kullanılabiliyor bu yüzden kasa büyüdü ayrıca ısınma problemide kalmadı artık hatta çok büyük oranda diğer bilgisayarları geçiyor kullandıkları malzemede kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…