Bende şahsen MSI Alpha 15 var ve 4 saat dayanıyor. Ayrıca PUBG Steam versiyonunda en fazla. 73 dereceyi gördüm işlemciyi. Bende niye böyle bir problem yok? Bende de olması lazım.
Bende şahsen MSI Alpha 15 var ve 4 saat dayanıyor. Ayrıca PUBG Steam versiyonunda en fazla. 73 dereceyi gördüm işlemciyi. Bende niye böyle bir problem yok? Bende de olması lazım.
MSI farkı işte birazda herkes TV'de çıkan reklamlardan gaza geliyor.
Aslında şöyle bir şey. Ben 20 yaşındayım ve şu ana kadar bir kere bile TV'de Ferrari reklamı görmedim. Ama Fiat reklamları her yerde. Bence bu bile her şeyi açıklıyor.
MSI'dan bahsetmedim zaten MSI'da bir sıkıntı yok HP ve Dell'de sıkıntı var yazmışım.
Her markanın vardır. HP son kasalarında ısınma problemini büyük oranda çözdü. Dell'in ise sadece bir modelinde RX 5600M ekran kartlı modelinde ısınma problemi var ama o da en fazla 87 derece falan. MSI'in ise GF63 Thin modelinde tek fan olduğu için biraz ısınma problemi var ama bu saydıklarımın hiçbiri 95 dereceye çıkmıyor buna rağmen.
Ayrıca bende de MSI GL65 var bir sorunum yok bu sorunun sadece Monster'da olmadığını söylüyorum.
Monster'ın son çıkan bilgisayarlarındada çoğu ısınma problemleri çözüldü fakat F/P bilgisayarlarında sorun var.
Monster'i pek araştırmadığım için bilmiyorum ama doğru olabilir. Çünkü son kasaları önceki nesile göre daha kalın ve daha büyük bu da soğutma borularını büyüttükleri anlamına gelir ve tâbi ki ısı problemi azalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.