Hamza Karaaslan
Kilopat
Intel Core i7 10870H işlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, RTX 3060, FreeDOS laptop önerir misiniz?
Satış yeri:
Satış yeri:
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i7 10870H işlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, RTX 3060, FreeDOS laptop önerir misiniz?
Satış yeri:
1 haftadır uğraşıyorum lütfen bir tane maximum 14800 tllik bilgisayar söyler misiniz?Metal kalitesi kötü ve ısıtma sorunu olduğunu gördüm çoğu kişide bundan şikayetçi.
Metal kalitesi kötü ve ısıtma sorunu olduğunu gördüm çoğu kişide bundan şikayetçi.
Kusura bakmayın da anlamadımKeşke diğer gönderinde sorsaydın bir şüphen varsa yeni form oluşturmana gerek yoktu.Tulpar serisi iyidir Monster da şu hata var bu hata var diyenler Abra serisini kullanıyor.
Bkz:
Kusura bakmayın da anlamadım. Övdünüz mü, gömdünüz mü bilmiyorum. Dediğim şey "Şikayetvar" ve "Technopat" üzerinden aldığım görüşlere göre söyledim.
Tulparda da aynı sorun var diye duymuştum ama bilemiyorum. Hakimseniz siz haklısınızdır nasıl olsa görüş söyledimBahsedilen Abra serisi attığın linkdekileri de okuduysan yazmışlar orayada, Benim attığım Tulpar serisi.
İlk 2 önerdiğinizden hangisini önerirsinizBu Tulpar modeli iyi değil, alınabilecek alternatif modeller;
Bütçe biraz artarsa;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.