Monster Tulpar T5 v20.3 vs Nitro 5 AN515-55

Anladığım kadarıyla en büyük problem ısınma sorunu. Uzun süre oyun oynama durumum yok, rahatsız edecek sıcaklık olursa video ayarlarını düşürerek vs. devam edilemez mi?
3060 ile 3050 arasında ciddi fark var bildiğim kadarıyla, ısınma ya da farklı sebeple monster 3060 ile ancak 3050 kartlı makine performansı mı alınıyor?

İkisinden biraz daha kaliteli bir cihaz önerebilirim, İtopya indirimlerini kovalarsan 1-2 bin farkla alabilirsin diye düşünüyorum. Gigabyte Aorus 15P modellerine bakabilirsin, özellikle soğutması cidden verimli. Gözden geçirebilirsin.
Ek olarak buradaki hiç bir yoruma aldanmanı tavsiye etmiyorum. Forum üzerinde kullanan kullanıcıların deneyimleri var, birebir. Oradan kontrol etmen daha sağlıklı olur. Günümüzde bile hala markaları kendi markası gibi savunan insanlar var.
Bahsettiğim konu yukarıda, bakabilirsiniz.
Ek olarak bu konu tamamen bahsettiğim modele ait, üst taraftaki konu bir alt modeli. Bilginize.

Son düzenleme:
Gigabytelarin stokları bitti hocam maalesef

Tam tersi. GM5t modellerinin soğutması 3050ye yönelik tasarlandığından 3060'ta çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor, kendinizde gördünüz zaten.
Hocam kastım sogutma degildi, A5 v18 serisindeki ekran renk sorunu yok bu modelde ama iki seride de CW var.
Sogutma eh iste ama idare ediyor.
@nuclear333 hocam bence T5 v20.3 gayet iyi model. Sevdim. Sorunuz varsa burdayim.

@Radeon RX 5500M hocam emin degilim ama galiba bu modelde MUX buglu, açınca laptop yavasladi?
Optimus yapinca laptop hizlandi.

Arkadaşlar iade et demeden iade sürem bitti... Ama bence yazılımla duzeltilebilir durum, daha cok bir bug gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…