İkisinden biraz daha kaliteli bir cihaz önerebilirim, İtopya indirimlerini kovalarsan 1-2 bin farkla alabilirsin diye düşünüyorum. Gigabyte Aorus 15P modellerine bakabilirsin, özellikle soğutması cidden verimli. Gözden geçirebilirsin.
Ek olarak buradaki hiç bir yoruma aldanmanı tavsiye etmiyorum. Forum üzerinde kullanan kullanıcıların deneyimleri var, birebir. Oradan kontrol etmen daha sağlıklı olur. Günümüzde bile hala markaları kendi markası gibi savunan insanlar var.
Merhabalar, 1 haftadır kullandığım Aorus 15P KC hakkında elde ettiğim deneyimi sizlerle paylaşacağım. Cihaz özellikleri: 10th Gen Intel® Core™ i7-10870H (2.2GHz~5.0GHz) 15.6" Thin Bezel FHD 1920x1080 IPS-level Anti-glare Display LCD (240Hz, 72% NTSC) 2x DDR4 Slots (Max 64GB) 8x2 3200MHz...
Bahsettiğim konu yukarıda, bakabilirsiniz.
Ek olarak bu konu tamamen bahsettiğim modele ait, üst taraftaki konu bir alt modeli. Bilginize.
Merhabalar! İncelememe bilgisayarın şöyle güzel bir fotoğrafıyla başlamak istedim. Gigabyte Aorus 15P KD'yi yaklaşık 3 hafta önce, 11.01.2022de 20.000TL(Günün kuru ile 1450 dolar) gibi bir fiyata itopya üzerinden aldım. Yaşı 5i geçmiş MSi GP62den geçmiştim bu laptopa, yani 2. Gaming Laptopım...