Monster Tulpar T5 v21.1 fanlar doğru yöne mi hava üflüyor?

B3eps

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayara bakim yaptım ve açtım düzgünce çalıştığını düşünüyorum fakat aklımda bir şüphe kaldı. Sag ve solda ki fanlar dışarı hava üflüyor. Bunlar böyle olması gerek değil mi? Ayrıca hata yaptıysam PC'yi açtıktan sonra nasıl anlarım? Ve sıvı cıva vardı işlemcinin üzerinde onu normal macunla değiştirdim sorun olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba. Bilgisayara bakim yaptım ve açtım düzgünce çalıştığını düşünüyorum fakat aklımda bir şüphe kaldı. Sag ve solda ki fanlar dışarı hava üflüyor. Bunlar böyle olması gerek değil mi? Ayrıca hata yaptıysam PC'yi açtıktan sonra nasıl anlarım? Ve sıvı cıva vardı işlemcinin üzerinde onu normal macunla değiştirdim sorun olur mu?
Sıvı civa olmaz. Termal macundur o. Fanlar dışarı doğru üfler laptoplarda, egzos olarak çalışır. Normal, sıkıntı yok.

Sıvı cıva olmaz. Termal macundur o. Fanlar dışarı doğru üfler laptoplarda, egzoz olarak çalışır. Normal, sıkıntı yok.

Vallahi termal macunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum sıvı cıva gibiydi sıvıydi direkt yani. Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı