Monster Tulpar T5 v21.4 alınır mı?

Bütçe
16000TL
Daha fazla  
RTX 3060 Max-P
i7 10875h.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
Böyle bir özelliğe sahip. Sizce nasıldır Monster? Çok memnuniyetsiz olan var. Ben çok beğendim kağıt üstünde. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu laptop dışında ASUS TUF Gaming F15 FX506HM veya Gigabyte Aorus 15P KC'yi düşünüyorum. Onlar hakkında da yorum yapabilirsiniz ama asıl sorum Monster iyi midir?

Monster kontrol merkezi çöpten başka bir şey değil.
Magnzeyum kasa öz ısı gereği geç ısınıp geç soğur, o yüzden tavsiye etmiyorum.
Alüminyum +plastik kasalı MSI, Acer, ASUS'a bakılabilir.

2K ekrana sahip olması güzel geldi. Kötü mü yani Monster?

Daha geçen pazartesi makineyi iade ettim. Sebebi bu linkteki konuda: Monster bilgisayarda ölü piksel çıktı

Cihazı yaklaşık 10 gün kullandım ekran deneyimi güzeldi özellikleride hafifliğine göre iyi ama makine çok fazla ısınıyor ayrıca benim yaşadığım gibi ölü piksel problemi yaşama ihtimalinizde var. Ölü piksel çıkmasa kullanmaya devam edebilirdim ama cihaz çok ısındığı için ekran kartının hakkını veremediğini söyleyebilirim. Alacaksanda bunları göze alman lazım.

Anladım sağolun arkadaşlar.
Daha geçen pazartesi makineyi iade ettim. Sebebi bu linkteki konuda: Monster bilgisayarda ölü piksel çıktı

Cihazı yaklaşık 10 gün kullandım ekran deneyimi güzeldi özellikleride hafifliğine göre iyi ama makine çok fazla ısınıyor ayrıca benim yaşadığım gibi ölü piksel problemi yaşama ihtimalinizde var. Ölü piksel çıkmasa kullanmaya devam edebilirdim ama cihaz çok ısındığı için ekran kartının hakkını veremediğini söyleyebilirim. Alacaksanda bunları göze alman lazım.
Özellikle de siz peki asus tuf fx506hm alınır mı ya da gigabyte.

Anladım sağ olun arkadaşlar.

Özellikle de siz peki ASUS TUF FX506HM alınır mı ya da Gigabyte.

Şu an bende FX506HM i almayı düşünüyorum. İade parası geldikten sonra. Diğer dikkatimi çeken cihaz ise Acer Predator Helios 3060'lı bir modeli var i7 10750H işlemci 6 çekirdekli ama alınabilir gibi.

Aorus 15P KC öneririm. Kullanıyorum, memnunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı