Monster Tulpar T5 v21.4 sıcaklık değerleri nasıldır?

Bütçe
15000

fatiih571

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
112
Merhabalar;

Tulpar T7 v22.1 almayı düşünüyordum yeni nesiller çıkınca Monster onun üretimini durdurduğunu söyledi. Başka bir cihaz arayışındayım 22.1 muadillerinde fakat Monster da bile bu fiyata böyle cihaz yok. Tek bulduğum v21.4 oldu. Cihaz hakkında pek bilgim yok zaten donanımı 22.1 ile aynı sadece kasası farklı. Böyle olunca sıcaklık durumu nasıl cihazda merak ediyorum. Stock haliyle undervolt hali arasındaki fark gibi bilgilere sahip kullanıcılar vs varsa paylaşabilirlerse çok mutlu olurum. Teşekkürler.
 
Monster alma yaz günleri bayağı sıcak oluyor arkadaşımda Tulpar T7 v22.1 var 80-90 derecelerde Excalibur almanı öneririm.
Excalibur Monster'dan daha beter, Monster'ın en azından 2-3 tane iyi modeli var, Excalibur'da onlar da yok.
Ayrıca 80-90 derece arası bir laptop için gayet normal.
 
Monster'i üreten Clevo olduğundan dolayı pek iyi bir üretici firma değildir. Monster notebooklar giriş seviyesi anakarta sahip olduğu için özellikle bu notebooklarda anakart yanma problemi yaşayan forumda çok arkadaş gördüm yani bu yüzden Monster almayın diyoruz.
Yoksa iyi modelleri de var onları da alabilirsiniz tamam yine Clevo üretiyor ama en azından en sorunsuz modeller oluyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı