Merhaba, ben 5 Ağustos'tan beri 21.8 kullanıyorum. Performansı konusunda herhangi bir sorun yok gerekli testleri yaptım. Gayet iyi sonuçlar aldım. 3070 Max-P 140W içeren daha ucuz bir laptop yok ve büyük ihtimal de olmayacak piyasada. Kaçırılmayacak fırsat gibi gözüktü bu model ve pişman değilim aldığıma. Fakat 2 sorunum var. Birincisi sitede tanıtımı sırasında yazandan farklı bir SSD takılıp yollanmış olması. Bu konuda Monster ile iletişime geçtim ve ve olumlu yanıt aldım, ilk imkanımda teknik servise gönderip doğru SSD ile değişimini yaptıracağım. İkinci sorunum ise touchpad, touchpadin sağ yarısında ortaya doğru basınca sorun yok fakat kenarlara basılınca sol Click algılıyor bilgisayar. Bu konuda da gerekeni yapacaklardır diye umuyorum, servise gönderdiğim zaman bakılacak. Günlük kullanımda touchpad kullanmadığım için pek sorun etmedim ama ilk imkanda düzeltmelerini umuyorum yine de. Monster'ın sorunları düzeltmek amaçlı yaklaşması güzel fakat bu yanlış SSD konusunu ben fark etmesem öylesine geçip gidecekti, ben elimde yarı fiyatlı ve olması gerekenin yarısından daha az performans gösteren bir SSD ile kalacaktım. Böyle bir hatayı yaptığı için markanın değeri gözümde bayağı düştü, ha bir de internette sağa sola bakarsanız bu "yanlış SSD takma" olayının Monster'da kayda değer sıklıkta yaşandığını görebilirsiniz.
Aynı özelliklere sahip 17.3" bir laptop 15.6" olan versiyonundan daha iyi bir soğutma performansı göstermeli evet.