İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Bugün alayım dedim stoklarda kalmamış şansa bak, stokları yenilemeleri uzun sürüyor mu bilgisi olan var mı?

PC hocam, kalmamış stokta ne zaman gelir acaba stoklara, uzun bir süre gelmez sanırım.

Hocam stok durumunu pek bilmiyorum da benzer olarak Dell var muadili. Ubuntu sistem ama alırsan onu al derim.

Hocam stok durumunu pek bilmiyorum da benzer olarak Dell var muadili. Ubuntu sistem ama alırsan onu al derim.

O model çok agır hocam ve bazı sıkıntıları var mış sanırım yazılım kısmında. Monster'in ne zaman stoklara gelecegini ögrenebilirsem ona göre bekleyecegim ya da Victus alacagım. Umarım 1-2 hafta içinde yenilerler stokları.

Victus iyide ben aldım Windows 11 kurarken sürekli mavi ekran veriyordu. Daha bilgisayarı açamadan arızalı geldi. Soğudum bende. Klavyesini beğenmemiştim pek.

Victus iyide ben aldım Windows 11 kurarken sürekli mavi ekran veriyordu. Daha bilgisayarı açamadan arızalı geldi. Soğudum bende. Klavyesini beğenmemiştim pek.

Hangi modeli almıştınız hocam? Ben 2023 i7 13700H 4060 modelini almayı düşünüyorum.

Hangi modeli almıştınız hocam? Ben 2023 i7 13700H 4060 modelini almayı düşünüyorum.

S0046NT modelini almıştım hocam.

Öncelikle bilgi verdigin için teşekkür ederim dostum, macun degişimi sonrası durum güncellemesi yaparsan sevinirim.

Hocam merhaba. Cihazımı hususi olarak servise verdim ve dün itibarıyla geldi cihaz. Sıcaklık değerlerini istemiştin. Macun sonrası sıcaklık değerlerini atıyorum hocam. Bu arada BIOS güncellemesi geldi ve dün @fadedninna ile beraber kurulumunu gerçekleştirdik. Kendisine çok teşekkür ederim ilgilendiği için. Şu ana kadar oynadığım ağır oyunlar bunlar. Cyberpunk'ta vs ısınmıyor çok diye atmadım. Hogwarts zaten optimizasyonu bozuk bir oyun. Sorun varsa sorabilirsin kral.

Bu arada offset değeri 98 hocam. Bilginiz olsun.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 44
  • 2.png
    978,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 3.png
    836,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 4.png
    997,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Kendi macununuzu mu kullandirdiniz yoksa MX4 ile mi bu sonuçlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…