İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

bende bf 5 de ișlemci 97 100 derecelerde geziyordu kryonaut macun sürdüm șimdi 90 larda geziyor arada 100 görüp 90 a düșüyor macun acaba macunu az felan mı sürdüm yoksa diğer macun süren arkadașlarda da mı böyle az bir düșüș oldu ? Normal mi böyle olması ? Cinebech r23 testinde mx 4 de 100 derece görüyodu kryonaut 98 100 derecelerde ama sıcaklıtan dolayı oyunların kapanması gibi bir olay yașamadım. Benchmark testinde gpu mx4 80 derecelerde geziyodu kryonaut sürünce 64 63 derecelerde geziyordu. Macun değiștiren arkadașlarda da benzer durum yașadınız mı ? Yoksa bende mi sıkıntı var ?

Merhaba, aynı cihaza sahibim ancak google da gezerken veyahut video izlerken yada oyun oynarken aniden ekran kapanıyor ve oturumu kapatıyor, tekrardan açınca sorunsuz çalışıyor ama gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı, çözümünü bilen var mı?

Isınmadan mı kapanıyor?

siz hangi marka modeli onerirsiniz hocam 25-35 bin tl bandinda

Merhaba hocam bir sorum olacaktı bu geçen zaman zarfında memnun musunuz? Çünkü Tulpar T5 V23.3.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook şu laptop gözüme ilişti HP Victus'u satıp almayı düşünüyorum hakkımda da sistem bilgilerim var siz memnun musunuz hâlâ? Herhangi bir servise gitme durumu oldu mu? Merak ediyorum çünkü bu limit torbasından usandım ben.

Ben T5 v23.1 kullanıyorum hâlâ memnunum herhangi bir nedenden dolayı servisede götürmedim kendim macun değiștirdim ekran kartı sıcaklığında bayağı fark oldu ancak v23.3 ile v23.1 arasında neredeyse sadece kasası aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…