Monster Tulpar T5 V23.2 100 derece oluyor

Bütçe
35.000

xprepective

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Monster Tulpar T5 V23.2 modelini satın almıştım. God of War oyununda Ultra ayarlarda notebook soğutucunun altında (fanlar çalışmıyor) 100 derece gördüm. İşin garip tarafı şurada başka gün aynı şekilde, notebook soğutucunun altında 73 derece işlemci sıcaklığıyla 2 saat aralıksız oynadım.
Ardından farklı bir gün yine aynı şekilde oynadım bu sefer 100 dereceleri yine gördüm.

Ürünü teknik desteğe gönderdim. 28 Eylül'de bakıldı ve bana bugün geri dönüş yapıldı. Üründe hiçbir sorun olmadığına karar verilmiş. Üründe herhangi bir sorun olmadığı için değişim de yapılmayacak. Sizce ne yapmalıyım? Bütçem 35.000₺
  • Intel® Alder Lake Core™ i7-12650H 10C/16T; 24MB L3; E-Core Max 3.50GHz P-Core Max 4.7GHz; 45W; 10nm SuperFin
  • NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8 GB GDDR6 128-BIT DX12
  • 15, 6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
  • 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
  • 500GB M.2 SSD PCI-e 4.0 X4
Control Center'dan performans moduna aldım ve 10 dakika test yaptım, bu sefer ekran kartım, işlemciden daha sıcak değerler verdi.

Yani yeminle çok garip olaylar vallahi.

Dosya Ekleri

• IMG_8804.jpeg
    IMG_8804.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_8803.jpeg
    IMG_8803.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_8985.png
    IMG_8985.png
    323,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8986.png
    IMG_8986.png
    203,9 KB · Görüntüleme: 55
MX4 kullanıldığı için bu şekilde, macun değiştir pump out yapmış. Servise göndermeden yeni macun al ve o macunu kutuya koyup küçük bir kağıda mesaj olarak o macunun kullanılmasını istediğini yaz.

Arkadaşlar selam. Monster Tulpar T5 v23.2 modelini satın almıştım. God of War oyununda Ultra ayarlarda notebook soğutucunun altında (fanlar çalışmıyor) 100 derece gördüm. İşin garip tarafı şurada başka gün aynı şekilde, notebook soğutucunun altında 73 derece işlemci sıcaklığıyla 2 saat aralıksız oynadım.
Ardından farklı bir gün yine aynı şekilde oynadım bu sefer 100 dereceleri yine gördüm.

Ürünü teknik desteğe gönderdim. 28 Eylül'de bakıldı ve bana bugün geri dönüş yapıldı. Üründe hiçbir sorun olmadığına karar verilmiş. Üründe herhangi bir sorun olmadığı için değişim de yapılmayacak. Sizce ne yapmalıyım? Bütçem 35.000₺
  • Intel® Alder Lake core™ i7-12650H 10C/16T; 24MB l3; e-Core Max 3.50GHz p-Core Max 4.7GHz; 45W; 10nm superfin.
  • NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-performance 8 GB GDDR6 128-BIT DX12.
  • 15, 6" FHD 1920x1080 144Hz IPS mat LED ekran.
  • 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz.
  • 500GB M.2 SSD PCI-e 4.0 X4.
Control Center'dan performans moduna aldım ve 10 dakika test yaptım, bu sefer ekran kartım, işlemciden daha sıcak değerler verdi.

Yani yeminle çok garip olaylar vallahi.

O kadar şikayet olduğu halde niye hala Monster aliyorsunuz ki🤦

MX4 kullanıldığı için bu şekilde, macun değiştir pump out yapmış. Servise göndermeden yeni macun al ve o macunu kutuya koyup küçük bir kağıda mesaj olarak o macunun kullanılmasını istediğini yaz.
Şuan cihazım teknik serviste duruyor beni bekliyorlar hangi kararı vermem için ya iade edeceğim ya da dediğinizi yapacağım.

Tulpar serisi kullanan onlarca arkadaşım var. Hiçbirisinde böyle bir problem yoktu.

Şu an cihazım teknik serviste duruyor beni bekliyorlar hangi kararı vermem için ya iade edeceğim ya da dediğinizi yapacağım.

Tulpar serisi kullanan onlarca arkadaşım var. Hiçbirisinde böyle bir problem yoktu.

MX4 Kullanılmaya yeni başlandı diyebilirim, 2 sene önce gönderdiğimde cihaz 70 dereceyi geçmiyorken 2 ay önce gönderdiğimde 95 derecenin altına düşmüyordu. Instagram'dan sorduğumda MX4 kullanıldığını öğrendim, macun pump out yaptığı içinde cihaz ısınıyordu. Şu an Pullsar pullwark regular kullanıyorum ve 70 derece üstü görmedim, 1 ay oldu alalı.

Cihazlarda limit bulunmuyor ve maksimum performansı veriyor, sadece macun kalitesinden dolayı markayı kötülemen doğru değil.

MX4 Kullanılmaya yeni başlandı diyebilirim, 2 sene önce gönderdiğimde cihaz 70 dereceyi geçmiyorken 2 ay önce gönderdiğimde 95 derecenin altına düşmüyordu. Instagram'dan sorduğumda MX4 kullanıldığını öğrendim, macun pump out yaptığı içinde cihaz ısınıyordu. Şu an Pullsar pullwark regular kullanıyorum ve 70 derece üstü görmedim, 1 ay oldu alalı.

Cihazlarda limit bulunmuyor ve maksimum performansı veriyor, sadece macun kalitesinden dolayı markayı kötülemen doğru değil.
Dostum teknik servisi aradım ve konuştum zaten termal macun olarak MX4 kullandıklarını belirttiler. Yani kısacası değişen hiçbir şey olmadı.

Dostum teknik servisi aradım ve konuştum zaten termal macun olarak MX4 kullandıklarını belirttiler. Yani kısacası değişen hiçbir şey olmadı.
Zaten ben bu cihazıda daha yeni aldım alalı 2 hafta oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı