Monster Tulpar T5 V23.2.2 alınır mı?

Bütçe
34k
Evet fakat çoğu giris seviyesi cihazda olan durum bu zaten? Bir Monster dümdüz cihazları yolluyor, yeni modellerin kalitesine güvenemediğim için pek tavsiye edemiyorum maalesef.

Monster bu şekilde gönderiyor cihazlar, aynı fiyattalar neredeyse.

13500hx olan model bu, oyun modu bu şekilde. Eğlence modunda 90W, merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1962265
Monster bu şekilde gönderiyor cihazlar, aynı fiyattalar neredeyse.

13500HX olan model bu, oyun modu bu şekilde. Eğlence modunda 90W, merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Mis gibi mesela bu haliyle verdiği puanlar ne? Ek olarak servis MX4 kullandığını belirtse bile cihazlar fason, 0 modeller direkt MX4 ile gelmiyor olabilir.

Bu arada bir şey fark ettim benim Abra A5 v13.1 modelde bile performans moduna alınca 60' kendi çekiyor. Monster bu limitleme işini önceden de yapıyormuş sanırsam

Hocalarım ben şimdi ne alayım atabilir misiniz Victus siyah renk olsun bir de hepsiburadadanda 750TL kuponumda var.

Mis gibi mesela bu haliyle verdiği puanlar ne? Ek olarak servis MX4 kullandığını belirtse bile cihazlar fason, 0 modeller direkt MX4 ile gelmiyor olabilir.

Kullanan abi MX4 macunu değiştirmiş @fadedninna kullanıyor bu cihazı. Geekbench testinde en yükseklerde. R23 testinde 17k puan aldı. Sadece thermal throttle vardı cihazda.

Hocalarım ben şimdi ne alayım atabilir misiniz Victus siyah renk olsun bir de hepsiburadadanda 750TL kuponumda var.

Tulpar alacaksan Tulpar T5 V23.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu modeli alabilirsin, UV protection var ama maalesef, macun değişirsen hiçbir limit kalmaz ama. 130W çekebiliyordu cihaz.

O haliyle TT yemesi normal artık.

Veya Tulpar, Tulpar ilk önerim değil ama ileride ne olacağı belli olmaz.

Tulpar'lar çok ısınıyor mu hocam bir de Monster'ın servisi daha iyiymiş gibi şikayetvara bakınca. i5 olanı mı R7 olanı mı alayım Victus'ta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…