Monster Tulpar T5 v23.2.2 işlemci ve ekran kartı uyumlu mu?

Rui Costa

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bottleneck Calculator'da uyumsuz diyor ama buradaki işlemcinin değiştirilmiş bir özelliği mi var. Eğer uyumlu hale getirilmeye çalışıldıysa yaratacağı bir problem olur mu?

 
Dostum uyumlu olmasa böyle bir model üretip bu fiyat bandında satışa koyacaklarını sanmıyorum. Ayrıca konudan bağımsız almayı düşünüyorsan veya bir tanıdığın içinse bu bütçede Monster almak gibi bir hata yapmayın.
 
Uyumluluklarında bir problem yok ancak Clevo kasa bu Tulpar almayı düşünüyorsanız bu düşünceden vazgeçin acililen :)
 
Clevo olduğunu nasıl anladın bende almayı düşünüyorumda Alüminyum var kasasında Tongfang olduğunu düşündüm.

Forumda alan 2-3 kişi var CPU-Z'den görüntüleri var, hem de açıklamada ki kontrol merkezine bakarsan Clevo'nun kontorl merkezi gözüküyor. Eskiden kasa tipinden anlıyorduk ama kasa görünümünü de Tongfang yapmış Clevo. Yeni kasa soğutma problemini çözmüşlerdir kronik problemleri kaldırmışlardır belki diye düşündük ancak kullanan arkadaşlar yine aynı problemlerle karşılaşıyor. Onun için Monster alınacaksa Tongfang kasa alınmalı sadece ki mevcut fiyatlarıyla ve hala DDR4 RAM kullanmasıyla tavsiye edilecek veya alınacak cihazları bana göre artık yok. 3 seri Monster kullandım sıkıntısız ama bu sefer almayıp Nitro 16 ya geçtim sırf bu eksileri yüzünden.
 

Kanka bu model nasıldır? Bir de 30'a önerebileceğin bir şey var mı?

30.000'e 4060 zor 4050 ancak.


 

Geri
Yukarı