Monster Tulpar T5 v23.3.2 alınır mı?

Bütçe
30000 altında

onlybicycle

Femtopat
Daha fazla  
30k bandında bir bütçem var ama ne kadar o az o kadar iyi. Oyun oynamak ve yazılım için bir bilgisayar satın almak istiyorum. Önerilerde bulunur musunuz? Aklımda Monster Tulpar T5 v23.3.2 var ama ne kadar iyi kronik bir sorunu var mı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

hocam bu bilgisayar kaç yıl iyi gider ve eminmisiniz iyi olduğundan

asusta falan bir öneriniz varmı
Asusun bu bütçede güzel laptopları yok attığım model giriş seviyesinin en iyi modellerinden hocam. Ne istediğinize bağlı eğer güçlü işlemci istiyorsanız 4-5k daha bütçe çıkmanız gerekebilir hem kart daha iyi hem işlemci çok daha güçlü yazılım için vs daha uzun ömürlü olacaktır.

Asusun bu bütçede güzel laptopları yok attığım model giriş seviyesinin en iyi modellerinden hocam. Ne istediğinize bağlı eğer güçlü işlemci istiyorsanız 4-5k daha bütçe çıkmanız gerekebilir hem kart daha iyi hem işlemci çok daha güçlü yazılım için vs daha uzun ömürlü olacaktır.
hocam benim istediğim oyunlarda yüksek fps ve kalite (starfield gibi abartı oyunlarda değil). onun yanı sıra yapacağım programlarda ferahlık. bide bir arkadaşım sonu 50 ile biten kartlar 2060ti kalitesinde veriyor demişti onun doğruluğuna sorabilirmiyim

bütçenin üstüne bir miktar çıkarım sorun değil

hocam benim istediğim oyunlarda yüksek fps ve kalite (starfield gibi abartı oyunlarda değil). onun yanı sıra yapacağım programlarda ferahlık. bide bir arkadaşım sonu 50 ile biten kartlar 2060ti kalitesinde veriyor demişti onun doğruluğuna sorabilirmiyim

bütçenin üstüne bir miktar çıkarım sorun değil
XX50 serisi her zaman giriş seviyesi oluyor hocam ve genelde fiyatını haketmiyor aynı şekilde xx90 serisi kartlarda fiyatını haketmiyor çünkü gelecek diğer seride xx70 serisi bile xx90dan güçlü olabiliyor ve bir sonraki xx70 nesili onun yarı fiyatına falan satılması muhtemel. Oyun testi için uzun uzadıya inceleme testi atayım hocam buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XX50 serisi her zaman giriş seviyesi oluyor hocam ve genelde fiyatını hak etmiyor aynı şekilde XX90 serisi kartlarda fiyatını hak etmiyor çünkü gelecek diğer seride XX70 serisi bile XX90'dan güçlü olabiliyor ve bir sonraki XX70 nesili onun yarı fiyatına falan satılması muhtemel. Oyun testi için uzun uzadıya inceleme testi atayım hocam buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Victus'un herhangi bir RAM yükseltme zorunluluğunda kalır mıyım Valorant, CS:GO vb. oyunlarda

Bu Victus'un herhangi bir RAM yükseltme zorunluluğunda kalır mıyım Valorant, CS:GO vb. oyunlarda.

16 GB şu an günümüz için sınır hocam isterseniz satıp 2x16 alabilirsiniz kafanız daha rahat olur ileride ekstradan da 2TB M.2 SSD alır uzun süreler kullanabilirsiniz 2x8 şimdilik idare edecektir daha 1-2 yılı var dediğiniz oyunlar o kadar RAM kullanmıyor Warzone tarzı oyunlar çok fazla VRAM kullanıyor ama 32 GB genel olarak daha rahat arkada Spotify Discord Chrome vs olduğunda daha rahat edersiniz 16 biraz sınırda.

hocam dediğiniz gibi ben arkada chrome ve discord u herzaman açık bırakıyorum da 16gb beni kesermi
birde 4060 var bu victusda o nasıl

Hocam dediğiniz gibi ben arkada Chrome ve Discord'u her zaman açık bırakıyorum da 16 GB beni kesermi.
Bir de 4060 var bu Victus'da o nasıl.

Çok acil RAM yükseltin diyemem hocam lakin sizin için yeterli olur gibi ileride arttırırsınız. 4060 gayet iyi hocam attığım video bakmak istediğiniz oyun varsa oyun testlerine bakabilirsiniz render testleri vs var detaylı bir inceleme yapmış arkadaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı