alpontoros
Kilopat
Reis gpu altında clevo yazıyor ama laptopun arkasında 2 ışık yok. Klavyede clevo kasaya göre farklı.CPU ve Graphics kısmınıda rica edeyim.
Reis gpu altında clevo yazıyor ama laptopun arkasında 2 ışık yok. Klavyede clevo kasaya göre farklı.CPU ve Graphics kısmınıda rica edeyim.
Eki Görüntüle 2464508
Reis GPU altında Clevo yazıyor ama laptopun arkasında 2 ışık yok. Klavyede Clevo kasaya göre farklı.
Harbi mi ya reis kötü olmuş. Benim undervolt yapabilmemin hiçbir ihtimali yok mu?Clevo kasa 2022 de değişti. Tongfang'a benzedi. Artık görünümden ayırt etmek zor.
Harbi mi ya reis kötü olmuş. Benim undervolt yapabilmemin hiçbir ihtimali yok mu?
Bildiğim kadarı ile yok. Etiketli arkadaşlar daha detaylı bilgi verir muhakkak.
Aslında problemi söyle anlatayım. Turbo Boost'u kapattığım zaman CS'de FPS kaybım çok oluyor ama açıkkende 90 dereceleri görüyor bilgisayar. Control Center'in rezilliğini söylemeye gerek yok zaten. Performansda bilgisayar kendini gereksiz kullanıyor Idle beklerken bile, Eğlencede ise oyun oynanmacak halde. Bilgisayarda aslında bir problem yok kingdom come 2 ve Stalker 2'yi full grafiklerde 70-80FPS çalıstırıyor ama nedense CS2 de islemci kendini hiç kullanmıyor 120-150FPS arada 80'e vs düsüyor. Aynı problem LoL'de de var ama o LoL'un bokluğu eski bilgisayarımdada öyleydi. Bir çaresi yok mudur bunun? Bilgisayarın vadettiği performansı alamıyorum bir türlü.
Hocam çok saçma değil mi? 12700H csde bu kadar kötü performans vermesi.Monster için 90 dereceler normal sayılır.
CS2 İşlemci oyunundan çıktı GPU+CPU oyunu oldu. MUX'un açık değilse onu açarsan belki ortalamada 190-200leri görebilirsin. Eğer açıksa MUX ve 120-150 alıyorsan 12700H için normal diyebilirim.
Hocam çok saçma değil mi? 12700H CS'de bu kadar kötü performans vermesi.
13700HX 4070 var bende 150-250 arası alıyorum. Çok normal senin aldığın değerde.
Vay be reis çok ilginç yav peki bu sence ısıdan kaynaklı bir problem olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.