MONSTER TULPAR T5 V4.1 vs Msi GE60 Apache 2PC

Sormak bile o kadar saçmaki. :) Tabii ki Monster markalı ürünü tercih etmelisiniz. GTX970 bulunduruyor. MSI'de ise GTX850m var. Aradaki fark oldukça fazla ve galip olan Monster oluyor.

Ayrıca daha önce defalarca da dediğim gibi, memleketimde bulunan yakın bir arkadaşımda Monster markalı bir laptop var ve daha problem çıkmadı. Herkes oradan buradan duyduklarıyla markaları kötülüyor. Sen sen ol bu ikisi arasından Monster'i seç.

Monster tabiki msı hangi kasayı kullanıyorsa monster da onu kullanıyor marka çılgınları alır ancak msı aklın var ise monster alırsın

1 aydır Monster Tulpar T7 v2.6.1 kullanıyorum süper pc hiç problem yok arkadaşımda kullanıyor 2 yıldır hiç sorun yasamadı ne pc de dene garantide

Msi GE70 e baktımda işletim sistemi FreeDOS diyor , nasıl birşey FreeDOS ?

FreeDOS yazıyorsa işletim sistemi yoktur, siz sonradan kendiniz yüklersiniz. Ama kesinlikle Monster olanı alın oyunlarda kat kat daha çok performans verecektir. GTX850m (MSI da bulunan ekran kartı) o kadarda iyi sonuçlar vermez gibi geliyor bana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı