İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal değil gpu sıcaklık max sınırı zaten 87 derece. GPU termal macununuzda muhtemelen sorun var. Monster'a bu durumu iletin ya da imkanınız varsa mağazaya götürün hızlıca termal macununuzu yenilesinler.

Kasa kalitesi namına hiçbir şey beklemeyin. Ara sıra menteşenin kapağı çıkıyor.

@timelook hocam selam. Monster Tulpar T7 V20.5 modelinde panel 30 ms görünüyor sence normal mi bu değer?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buradan kontrol edip 20.4 ün değerini söyleyebilir misiniz acaba?

Bende 20.4 var bende de 30 ms yazıyor videodaki yerde.

25 ms panel var.

Değerler normal hocam laptopları masaüstü gibi düşünmeyin. Zaten masaüstünde harici monitör kullanırsın ki aynı şeyi dilerseniz laptopta da yapabilirsiniz. v20.4'de zaten aynı anda 3 ekran bile bağlanabiliyor bildiğim kadarıyla thunderbolt4 girişi sayesinde. Bunun dışında oyunlarda ben bir gecikme hissetmedim açıkçası.

Merhaba @timelook T7 20.4 almayı düşünüyorum. Şuan 24600 fiyatı var. Hala önerir misiniz? Fiyatı konusunda şüpheliyim bende. değer mi indirim gelir mi merak ediyorum. Yaklaşık bir senedir kullanıyorsunuz sanırım. Düşünceleriniz nelerdir?

Merhaba timelook tum seriyi okudum eksiksizce. Daha yeni aldım bende Monster tulpar t7 v20.4 ölü pixel çıktı değişim istedim onu bekliyorum.universite için lazım o yüzden laptop almak durumunda kaldım(2 kere lenovo IdeaPad gaming 3 aldim 2 kez sorunlu çıktı mecburen zamlanmadan monstera geçtim)
Şimdi ben biraz takıntılı biriyim. Turbo fanda büyük ihtimalle oyun oynayamam. Oyun modunda sıcaklık değerlerini hiç test ettiniz mi bu konulara çok takıntılıyim. Rdr owerwatch valorant falan oynamayı düşünüyorum. Genelde sıcaklık ve fan sesi performanstam daha önce geliyor sadece okulum gereği render falan alırken açarım.
Turbo fan açık olmadan değerler çok mu yüksek olur? Bilgililendirirseniz sevinirim.

Cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hala herhangi bir sorunla karşılaşmadım. v20.4 bildiğim kadarıyla satılmıyor ve 20.5 v20.4'ün biraz donanım olarak kırpılmış hali. Sadece işlemcisi 12. nesil. v20.4 ikinci el alacaksanız garanti durumunu mutlaka öğrenin. Normal şartlarda bulabilirseniz v20.4'ü hala tavsiye ederim. @Emircandrn Turbo fan sıcaklık değerlerini ciddi anlamda düşürüyor. Oyun modunda sıcaklıklar bir nebze dizginlenebilir ancak söylemiş olduğunuz şekilde herhangi bir test yapmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…