İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk cihaz geldi ölü pixel vardi yenisni istedim. Yenisi geldi turbo fan sesini bile geçen coil whine bobin sesi varfı ve islemci bosta 60derecelere çıkıyordu. Ofis moduna alıyorum ghz kısmıyor islemci hep agresif takılıyordu.dun verdim değişim istedim kafayı yemek üzereyim. Sizde bostaki sicakliklar kac derece acaba?

Merhaba siz baya sıkıntı yaşamışsınız, geçmiş olsun. benim 20.4'üm ise pazartesi günü geldi neyseki ölü piksel çıkmadı. bendeki boş sıcaklığı 48-53 derece arası değişiyor. ama oyun içinde 80lerde hep.
@timelook sıcaklığı düşürmek için mcc'den hangi ayarları yapmam lazım. Oyun modunda oyun oynaraken 82-85 derece arası hep. Bugün hedef sıcaklığı 80 yaptım bir iki derece fark etti gibi üstüne turbo fan açtım 80 de kaldı. baz oyunlarda fazla fps alıyorum bu yüzden ekran kartının gücünü kısmak istiyorum biraz sıcaklık düşsün diye. hangi ayarları ayarlamam lazım ek bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Degisim istedim vermezlerse iade edicem ugrasamam daha

Degisim istedim vermezlerse iade edicem ugrasamam daha
İnşallah düzelir. Ben performansina baya memnum kaldım. Baktığım tüm rtx 3060 test videolarından daha yüksek fps alıyorum. Herhangi bi boost yapmadan kendi varsayılan ayarlarla. Boost yapsam çok daha iyi performans verir makine. Öneririm bende yani. Sadece kasası pek sağlam durmuyor ve ısınma sorunu var fanı da mübarek ben burdayım dedirtiyor. Yerden yüksekte tutup alttan hava almasını sağlayınca 75 dereceye kadar düşüyor. Ama kendi klavyesinden oynadığım için mümkün olmuyor şuan.

Emircan hocam duruma göre cihazı monster'a direk gönderin. Cihazı nereden aldıysanız büyük ihtimal sorunlu bir cihaz. Çözerse monsterın kendisi çözer zaten.
Josemardin v20.4'ü soğutucu(yükseklik ayarlı) ile kullanın mutlaka kış ayında sıcaklıklar 60-70 derece aralarında geziyor. (Cihazın hava alması gerekiyor)Daha yüksek seviyelerde olursa muhtemelen termal macun kaynaklı bir sıkıntı vardır. Ayrıca kablosuz klavye+fare satın almanızı öneririm. Kendim de o şekilde kullanıyorum. Mcc ayarları varsayılanda kalsın iyi bir termal macuna geçtiğinizde zaten ayarları kökler max seviyede performans alırsınız.

60-70 derece hayal gibi geliyor. Altına geçici süreliğine bir stand buldum. Altı yerden tahmini 5cm yukarda. Ama sadece 2 derece gibi bir şey fark etti. Termal macunu değiştireceğim. Hangi marka onerirsiniz?

Saçma sapan konuşmayın değerler normal değil 25 30ms nasıl normal olacak acer de monster de 25ms çok fazla bu. Hp 16.1 ekran 7 ms misal bu fan tiplere inanmayın anormal şeyi normal diye kakalamaya çalışıyorlar insana. Ayrıca monsterde parça kalitesi felan yoktur kendimde kullandım. Klavye ses kasa berbattı 20.3 kullandım sorunlarda vardı.

Serviste. Geldi normal dediler ekran actim oyuna girdim siyah serit gibi ekranda biseyler gelmeye basladi. İade ettim suan kargoda ugrasamam daha lanet olsun

Serviste. Geldi normal dediler ekran actim oyuna girdim siyah serit gibi ekranda biseyler gelmeye basladi. İade ettim suan kargoda ugrasamam daha lanet olsun
Benimki de bazı oyunlarda cızırtı sesi çıkarıyor. 5 dakikada bir de anlık cızırtı sesi yükseliyor oyun donuyor. Mekanik bir sıkıntısı var. Müşteri hizmetleri serviste bakabiliriz dedi. Okadar para veriyorsun yine rezil oluyorsun. iade etsem şuan ki piyasa ile aynı sistemi anlamam.

Merhaba, bende 20.4 kullanıyorum. İlk başlarda Dying Light, GTA 5, Jedi fallen tarzı oyunları oynarken bende de böyle bir sorun vardı. Ekran anlık duraksayıp cızırtı benzeri ses çıkarıyordu.
Mccden şu ayarları yaptıktan sonra düzeldi.

Ayrıyeten sağ tık yapıp NVIDIA Denetim Masası'ndan güç yönetimi modunu maksimum performansa alıp FPS'i program ayarları bölümünden(maksimum kare hızı olarak geçiyor) hikayeli oyunlarda 60'a sabitlemeni öneririm ve ilk açılan sayfadaki en üstte tercih edilen grafik işlemci seçeneğini NVIDIA yapmanı öneririm.

Son olarak soğutucu olmadan kullanıyorum stant niyetine kitap koyuyorum. Wasd bölümünde elime sıcaklık gelince Turbo fanı açıp bir müddet sonra kapatıyorum ve bu şekilde 9 saat aralıksız RDR2 oynamama rağmen ekran kartı ortalama 82, işlemci ise 80 civarlarında gezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…