İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları kardeşim tulparlarda hiç sıkıntı yok ya diyen yalancılar görsünler.

Bunları kardeşim Tulpar'larda hiç sıkıntı yok ya diyen yalancılar görsünler.

O Windows 11'den dolayiymis. ASUS ve Dell kullanan bazı insanlarda da var. Şu an sadece coil whine var sıkıntı çıkarmaz diyorlar. Başka bir sorunum yok 2 aydır kullanıyorum. Teknik servise boşuna 2 kez göndermiştim donma sorunu için. O kafamı bozmustu.

Teşekkür ederim arada bir oluyor bende mccden ayar yaptım. Ama ilk fırsatta Win10a geçiş yapacağım. Yalnız servisten geldikten sonra ekran kartı kullanımı 70 90 arası gidip geliyor. Müşteri hizmetleri teknik serviste watt değerini kismislardir dedi ama watt değerleri göndermeden öncekiyle aynı 130W çekiyor. Şu an sıkıntı değil sıcaklığı daha düşük tutuyor ama BF2042 de falan FPS düşüyor.

Son düzenleme:

Windows 10'a geçtikten sonra ufak da olsa performans artışı hissedebilirsiniz, ekran kartı kullanımı ile ilgili bir fikrim yok belki Windows 10'a geçince düzelebilir bilmiyorum. İyi sosyaller hocam.

Windows 10'a geçtikten sonra ufak da olsa performans artışı hissedebilirsiniz, ekran kartı kullanımı ile ilgili bir fikrim yok belki Windows 10'a geçince düzelebilir bilmiyorum. İyi sosyaller hocam.
Ben denedim monster da düzelmiyor kronik sorun var.

Bu ekran donması anlık ve cızırtı sorununu ben de yaşadım monster ile iletişime geçtim. bana yeni ve hızlı bir flash bellek üzerinden format atmamı söylediler. müşteri temsilcisi de böyle bir sorun yaşadığını belirtti, kendi bilgisayarında işe yaradığını söyledi.denedim aldım sıfır flash bellek ve hiç donma takılma ses yaşamadım 3 aydır.normalde her oyuna girdiğimde yaşardım.

2. El 23 civarına temiz bir tane buldum alınır mı? Ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…