Monster Tulpar T7 20.5 nasıl?

kendim kullanıyorum ve 4 arkadaşım da kullanıyor. Bir sorun ile karşılaşmadık. 4 yıldır bir sorununu görmedim. Düzgün kullanırsan bir problem yaşanmaz.
Benim de arkadaşlarım kullanıyor sadece birinin ürünü sağlam çıktı diğerleri servisten gelemiyor. Bu dediğim kişiler cihazlarına çok iyi bakan kişiler. 6 ayda 1 temizlik. Yılda bir termal macun değiştiren kişiler.

Mağazada sisteme detaylı ısı testi yapamaz. Servis testi yapamaz. İnsanlar tecrübelerini söylüyor. Şimdi diyeceksiniz ben aldım sorunsuz diye 10 cihazdan 1'i sağlam çıkıyor. Şanslıymışsınız.

Yoo ben evimde masaüstü PC (7700k, 1070 Ti, 32 RAM) ve Mac mini ( m1, 16 RAM ) kullanıyorum. Monster kullanan kuzenlerim var ve sanırım ikisi sosyalde sürekli yerin dibine sokulan Clevo kasayı kullanıyor.

Sadece bu kadar şiddetli gömülmesi garip. Herhangi bir marka ile ilgili webde düzinelerce kronik hata yok mu?
Arıza oranı pazar payı ile doğru orantılıdır bunu unutmamak lazım.

Detaylı ısı cart curt testlerini ilk 15 gün içinde evinde yapabilir. Bildiğim kadarı ile Monster yasalara bağlı kalmanın yanı sıra mağazadan bile satın alınan ürünün iadesini ilk 15 gün yapıyor.

Yanlışım varsa düzeltin?

Marka şahsen benim için pek bir şey ifade etmiyor ben fayda maliyete bakarım.

Arıza oranı pazar payı ile doğru orantılıdır bunu unutmamak lazım.
Şu anda piyasanın büyük çoğunluğu lenovo msi asus hp gibi firmaların elinde. Ama arıza oranları bu kadar yüksek değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı