ege_anonymous
Decapat
Daha fazla
Merhaba, öncelikle şöyle belirteyim: Bir Monster Tulpar T7 21.8 kullanıcısı olarak mağdurum. Laptop'ım bir arızadan dolayı tamire yolladım Monster'ın kendi servisine; fakat laptop geldiği zaman Control Center'da, açma kapama tuşunun yanındaki mod değiştirme tuşuna bastığımda sadece Turbo fan açıyor ve mod değiştirmediğini fark ettim. Control Center'a baktığımda normalde oyun modu ve Turbo modu vardı, sadece oyun modunun olduğunu fark ettim. Ayrıca klavyemin altındaki ışık şeridinin de olmadığını fark ettim. Control Center'ı tekrar sildim yükledim fakat bir şeye yaramadı. Bunun için Laptop'ımı tekrar yolladım; fakat aynı şekilde geri yolladılar. Not yazmama rağmen asla bir şeyi değiştirmediler. BIOS güncellediklerini söylediler fakat bir şeye yaramadı. Format da attım, ne yaptım ne ettim halledemedim. Ayrıca şöyle bir durumu da fark ettim: Oyun oynarken şarjda olmasına rağmen Laptop'ın şarjı azalıyor. Arka planda %10'a geldiği zaman maalesef kendini tasarrufa aldığı için oyunlarda kasma yaşıyorum. Ne yapmalıyım, sizce sorun nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: