Monster Tulpar T7 25.1 ısınıyor

Dostum ayrık grafik modu ve MSHybrid grafik modu arasında ne farkı var. Bende MSHybrid grafik modu etkin.
Bataryayı daha fazla yiyor ve daha fazla performans alıyorsunuz oyunlarda. Sadece internette takılıyorsanız MSHybird grafik modunu kullanın. Oyunlarda daha fazla performans için diğer modu seçin.
 
NVIDIA Panelinden Skyrim için maksimum kare hızını 60'a ayarlar mısınız? Böylelikle GPU kaynaklarının kullanımı düşeceği için ısının da bir nebze düşeceğini düşünüyorum.
 

İşlemci içinse ayrıyeten bir güç planı oluşturun ve maksimum ve minimum işlemci yüzdesini %99'a ayarlayın. Turbo Boost kapanırsa işlemci ısısında 20-30 derecelik bir düşüş olur ve fan sesini hiç duymazsınız. 2.30 GHz'lik taban frekansı Skyrim için yeterli olacaktır. Bu güç planını aşırı sistem istemeyen oyunlarda kullanırsınız sistem daha sessiz ve serin çalışır.
 
Bu kasa Tulpar'larda ne kadar zorlarsanız zorlayın elinizi koyamayacak kadar ısınmaz. Aynı kasayı arkadaşıma aldırdım ve birebir test ettim. RDR 2'de bile bu derece rahatsız edecek bir his yoktu. Tamam sıcaklık 80 dereceyi görüyor ama cihaz size bunu hissettirmiyor. Monster'ın sitesinden tüm driverları kurmuş muydunuz? Monster'ın kendi uygulamasından sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? FN+F8 (Turbo Fan Tuşu) yaptığınızda fanlar ne şiddete çalışıyor?
 

Geri
Yukarı