Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 24 Ağustos 2021 #1 Merhaba Monster Tulpar T7 25.1 MSI üretimi olduğu için nasıl MUX açılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Merhaba Monster Tulpar T7 25.1 MSI üretimi olduğu için nasıl MUX açılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
B BeLcyna Decapat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 334 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 Thrian dedi: Merhaba Monster Tulpar T7 25.1 MSI üretimi olduğu için nasıl MUX açılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @Radeon RX 5500M Bios görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti. Artı 0 Eksi
Thrian dedi: Merhaba Monster Tulpar T7 25.1 MSI üretimi olduğu için nasıl MUX açılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @Radeon RX 5500M Bios görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti.
KS KS Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 24 Ağustos 2021 #3 BeLcyna dedi: @Radeon RX 5500M BIOS görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam almadım da sıkıntılı derken bilgisayara bir şey olmaması lazım 15000 TL az değil. Artı 0 Eksi
BeLcyna dedi: @Radeon RX 5500M BIOS görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam almadım da sıkıntılı derken bilgisayara bir şey olmaması lazım 15000 TL az değil.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 BeLcyna dedi: @Radeon RX 5500M BIOS görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde bakmama gerek kalmazdı ama, AMD-MSI laptop kullanıyorum. Bizde Advanced BIOS farklı, AMD pbs AMD cbs AMD GFX gibi ayarlar var. Ve ayar oradan yapılıyor. Intel'de öyle bir sekme var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
BeLcyna dedi: @Radeon RX 5500M BIOS görüntüsünü atarsan yardımcı olur hocam, biraz uzun ve sıkıntılı süreç olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde bakmama gerek kalmazdı ama, AMD-MSI laptop kullanıyorum. Bizde Advanced BIOS farklı, AMD pbs AMD cbs AMD GFX gibi ayarlar var. Ve ayar oradan yapılıyor. Intel'de öyle bir sekme var mı bilmiyorum.
B BeLcyna Decapat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 334 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #5 Thrian dedi: Hocam almadım da sıkıntılı derken bilgisayara bir şey olmaması lazım 15000 TL az değil. Genişletmek için tıkla... yukarda hocam açıklamış, söylentiye göre direk biosda tek tuş değilde advanced kısmından yapman gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Thrian dedi: Hocam almadım da sıkıntılı derken bilgisayara bir şey olmaması lazım 15000 TL az değil. Genişletmek için tıkla... yukarda hocam açıklamış, söylentiye göre direk biosda tek tuş değilde advanced kısmından yapman gerekiyormuş.
KS KS Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 24 Ağustos 2021 #6 BeLcyna dedi: Yukarıda hocam açıklamış, söylentiye göre direk BIOS'da tek tuş değil de Advanced kısmından yapman gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarda bir sıkıntı olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
BeLcyna dedi: Yukarıda hocam açıklamış, söylentiye göre direk BIOS'da tek tuş değil de Advanced kısmından yapman gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarda bir sıkıntı olmaz değil mi?
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #7 Thrian dedi: Yani bilgisayarda bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi