Monster Tulpar T7 10.1.1 modelini kullanıyorum. 1 hafta oldu alalı ancak aldığım günden itibaren bir kaç sorun yaşıyorum. En son yaşadığım sorun Intel grafik kartı ile Nvidia ekran kartının çakışması. Windows 10 Pro orijinal yüklü, yaşadığım sorundan bahsedeyim.
Nvidia grafik kartı ve GTX1060'ı birlikte kullandığım takdirde bilgisayarda donmalar oluyor. "Pil kısmına ve en sağdaki işlem merkezine tıkladığımda 2 saniyelik donma var."
Sistem bilgisinde çakışmalar böyle gözüküyor. Çakışmalara dair bilgiler. Bilgisi olan birisi burayı yorumlayabilir mi?
Donanımsal sorun mu var ikisini birlikte kullanınca sorun yaşıyorum? Ne yapmam gerekiyor iade mi yapayım, bilgi verirseniz sevinirim.
Nvidia grafik kartı ve GTX1060'ı birlikte kullandığım takdirde bilgisayarda donmalar oluyor. "Pil kısmına ve en sağdaki işlem merkezine tıkladığımda 2 saniyelik donma var."
- Intel'i iptal edip sadece Nvidia kullandığımda donma olmuyor.
- Nvidia'yı iptal edip sadece Intel grafik kartını kullandığımda donma olmuyor.
- Aygıt yöneticisinden birisini iptal edince sorun olmuyor ancak ikisi birlikte 2 saniyelik donmalara sebep oluyor.
Sistem bilgisinde çakışmalar böyle gözüküyor. Çakışmalara dair bilgiler. Bilgisi olan birisi burayı yorumlayabilir mi?
Donanımsal sorun mu var ikisini birlikte kullanınca sorun yaşıyorum? Ne yapmam gerekiyor iade mi yapayım, bilgi verirseniz sevinirim.