osrt91
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Herkese merhaba,
2020 şubat ayında aldığım Tulpar T7 v19.4.1 (Tongfang kasa) cihazım için yaşadığım ibretlik servis sürecini ve Monster'ın "ömür boyu" balonunu sizlerle paylaşıyorum. Alacak olanlar iki kere düşünsün.
olay: cihazın klavyesi bozuldu. Servisten parça/onarım istedim.cevap 1: "stokta yok, ilerleyen dönemde stok kontrolü için bize yazın." (yani bekleyin gelir imajı verdiler.)cevap 2: ben bekleyip tekrar sorunca; "bilgisayarların ömrü 5 yıldır, sizin süreniz şubat 2025'te doldu, parça sağlamak zorunda değiliz."
sorunlar:
Gelişmeleri buradan yazacağım. Monster'ın "5 yıl doldu başınızın çaresine bakın" tavrını herkesin görmesini istiyorum.
2020 şubat ayında aldığım Tulpar T7 v19.4.1 (Tongfang kasa) cihazım için yaşadığım ibretlik servis sürecini ve Monster'ın "ömür boyu" balonunu sizlerle paylaşıyorum. Alacak olanlar iki kere düşünsün.
olay: cihazın klavyesi bozuldu. Servisten parça/onarım istedim.cevap 1: "stokta yok, ilerleyen dönemde stok kontrolü için bize yazın." (yani bekleyin gelir imajı verdiler.)cevap 2: ben bekleyip tekrar sorunca; "bilgisayarların ömrü 5 yıldır, sizin süreniz şubat 2025'te doldu, parça sağlamak zorunda değiliz."
sorunlar:
- oyalama: madem yasal sürenin arkasına sığınacaksın, neden ilk mailde "bekleyin" diyorsun?
- reklam vs gerçek: satarken her yerde "ömür boyu ücretsiz bakım", "tam sistem garantisi" logoları var. (görselleri ekledim). Parçası olmayan cihaza nasıl ömür boyu bakım yapılıyor? Termal macun sürüp geri yollamak bakım mıdır?
- mağduriyet: bu cihazı engelli kardeşim kullanıyor, şu an basit bir klavye yüzünden koca laptop atıl durumda.
Gelişmeleri buradan yazacağım. Monster'ın "5 yıl doldu başınızın çaresine bakın" tavrını herkesin görmesini istiyorum.
Dosya Ekleri
-
7-Ömür Boyu Vaadleri.png70,2 KB · Görüntüleme: 13 -
8-Marka Garantisi.png56,6 KB · Görüntüleme: 13 -
5-Çözüm İstek Net.jpg193,8 KB · Görüntüleme: 10 -
4-Çözüm İstek.jpg367,6 KB · Görüntüleme: 9 -
2-Talebim.jpg291,5 KB · Görüntüleme: 11 -
6-Sonuç.jpg97,6 KB · Görüntüleme: 7 -
3-Oyalama.jpg72,6 KB · Görüntüleme: 6