Dostum şunu söyleyebilirim. Müşteri hizmetleri kesinlikle hiçbir şey bilmiyor. Sound Blaster ve Control Center çalışmıyordu, direk format dedi kendim hallettim formatsız, başka bir müşteri hizmetleri aradım dengeli modda hep Turbo da çalışıyor sistem boştayken diyorum evet ben de fark ettim diyor Allah Allah dercesine şaşırıyor benim CPU sıcaklığı asıl sorunum buydu işte. Görev yöneticisini aç CPU kullanımından %5 üzeri %10 üzeri program varsa sonlandır benimkisi mesela %20 kullanan Windows'un Update'di Google'dan tarattım sen de taratarak sonlandır, önemli bir şeyi sonlandırma bu işlemden önce format atarsan daha sağlıklı olur görev yöneticisinden CPU kullanımı güncelleştirmeden yükleme cidden boştayken dengeli moda al bak işlemci frekansın düşürüyor mu düşmüyorsa CPU bir şeyi kullanıyordur sorunu yazılımdan olarak böyle çözdüm biz oyundayken CPU başka şeyleri kullandığından oluşuyor bu ısı problemi şu an 2 gündür problemim yok mmo Black Desert Online oynuyorum cidden işlemciyi ağır yoran %50 kullanan optimize sorunu olan bir oyun ayrıca bilgisayarım yorulmasın diye GHz maks 3.10 GHz sabitledim bana yetiyor gelişmeleri beraber takip edelim.
Bu yazdığımı diğer arkadaşta bir denesin.