Monster Tulpar T7 V16.1.2 Hakkında Sorularınız Nelerdir?

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce başlıkta yazdığım Monster Notebook'tan aldım. Başlıkta tam açıklayamadım ama bilgisayar hakkında sormak istediğiniz soruları sormanız ve elimden geldiğince cevaplamak için bu konuyu açıyorum.
Genel olarak özellikleri ise şunlar:
İşlemci: İ7 8750H
Ekran: 17.3" 120Hz Mat Led Ekran
Ekran Kartı: GTX 1060 (MaxQ yok)
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro (OEM).
Evet, sorularınızı bekliyorum. Elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.

Hocam ben de ekranı 120hz yapmak istiyorum, t7 16.1.1 i özelleştirip o fiyat sularında 400 tl daha eklemek pahalı geliyor 60 hz ile 120 hz arasındaki farklar nedir çok fark yoksa ve çok önemli değilse düşünmüyorum çünkü

Hocam ben de ekranı 120hz yapmak istiyorum, t7 16.1.1 i özelleştirip o fiyat sularında 400 tl daha eklemek pahalı geliyor 60 hz ile 120 hz arasındaki farklar nedir çok fark yoksa ve çok önemli değilse düşünmüyorum çünkü
Oynayacağın oyuna bağlı olarak dönüşlerde rakibini görebiliyorsun bu da avantaj sağlıyor. Ayrıca daha hızlı yüklendiği için bazen rakibimin cesedi benim vurduğum yerin gerisinde oluyor, CS:GO için, diğer oyunlarda ETS 2'yi denedim ve oyunun akıcılığı biraz da olsa arttı. Bence 400tl'ye değer ki bu bilgisayarı uzun zaman kullanacaksınız sonradan pişman olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun başka sorunuz olursa çekinmeyin yardım ettiğime sevinirim :)

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Isınma sorunuyla ilgili olarak soru sorucaktım ve cs goda aldığınız fps değerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Isınma olarak işlemci otomatik fan modunda 92, ultra modda ise 87yi görüyor fakat işlemcinin ısıya dayanıklığı 100 derece yani bu değerler gayet makbül. CS:GO da shader orta diğerleri yüksekte iken 140+ fps alıyorum.

merhabalar bilgisayarı aldım kullanıyorum fakat bilgisayarın ses çıkışı çok az. Sessiz ortamda bile film izlerken duymakta zorluk çekecek kadar az ses çıkışı olmakta bunun nedeni acaba yanlış driver yüklemekten kaynaklı mıdır yoksa donanımsal bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar bilgisayarı aldım kullanıyorum fakat bilgisayarın ses çıkışı çok az. Sessiz ortamda bile film izlerken duymakta zorluk çekecek kadar az ses çıkışı olmakta bunun nedeni acaba yanlış driver yüklemekten kaynaklı mıdır yoksa donanımsal bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim
Sound Blaster uygulamasını yükleyin. Oradan tüm ayarları yükselterek kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı