Bu özelliklerde bu ürün fiyatı 8.600 civarı değer mi? Özellikleri iyi mi? Beni ne kadar götürür veya bildiğiniz daha iyi bir ürün var mı? Bu ürün nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Dostum bugun almaya gidecektim ki aklımda bir ampul yandı, yanmaz olsaydı. Hatta senın konunun altında hemen Bu GTX kartlarına 1060, 1080, 1090'lara Nvidia MAX Q diye bir özellik getirdi. Yani araştırdım bu Q eklentisi 1060 normali çalışırken Q olan %40 fazla verim saglıyor.
Masaüstü almak için bakındım yok bence mantıksız. Evet hep masaüstü kullandım değişiklik olsun. Hem masaüstünü 4 yıl sonra parça değişirken de 6 bin harcayacağız bunun yenisini alırken de. Bence laptop hak ediyor parayı ama şu Q'yu ne yapacağız bilmiyorum.
Bu özelliklerde bu ürün fiyatı 8.600 civarı değer mi? Özellikleri iyi mi? Beni ne kadar götürür veya bildiğiniz daha iyi bir ürün var mı? Bu ürün nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Bende var, son ürünü almıştım v16.1.2, gayet memnunum. Eksi noktaları eğer tasarımları aynı ise sağ tarafta fan çıkışı var ve eğer soğutmayı maksimuma almazsan en baştan aşırı miktarda ısı çıkıyor ve bu seni rahatsız edebilir. Fan sesi maksimumda dahi aşırı rahatsız etmeyecek düzeyde ki kulaklık takılırsa farketmezsiniz. Performans açısından çok iyi bende 8 gb ram var siz 16 alıcaksınız görünen. Kısaca size tavsiyem tek pişman olacağınız noktası fan çıkışı olabilir o da size kalmış.
Bende var, son ürünü almıştım v16.1.2, gayet memnunum. Eksi noktaları eğer tasarımları aynı ise sağ tarafta fan çıkışı var ve eğer soğutmayı maksimuma almazsan en baştan aşırı miktarda ısı çıkıyor ve bu seni rahatsız edebilir. Fan sesi maksimumda dahi aşırı rahatsız etmeyecek düzeyde ki kulaklık takılırsa farketmezsiniz. Performans açısından çok iyi bende 8 gb ram var siz 16 alıcaksınız görünen. Kısaca size tavsiyem tek pişman olacağınız noktası fan çıkışı olabilir o da size kalmış.
Dostum monster ekibine az önce mesaj attım 1 saate falan geri dönüş yaparlar eğer konu ile alakalı bir şey yazarlar sa sana yazarım yazmazlarsa sana yazamam anlarsın zaten.