Toplama bilgisayar ve laptop ikilisinin toplam fiyat: 9558 TL
Bilinmesi gereken detaylar:
Laptopta 8. Nesil İ5 var ve performans olarak birbirine çok yakın olan Radeon 530 var, işini görür ve 128GB SSD + 1TB HDD var bu da daha hızlı kullanım ve daha yüksek depolama demektir. Toplama bilgisayarında ise GTX 1060 6GB, R5 2600 ve B350 anakarttan oluşan bir sistem var ayrıca yine 120GB SSD + 1TB HDD var yani daha iyidir. Ayrıca geleceğe dönük olması yönünden kırmızı tasarımlı bir Cooler Master kasa ve onunla beraber gelen 600W PSU var ileride yükseltme yapacağın zaman pek sıkıntı çekmeyeceksin.
Şu notu eklemeden paylaşayayım: "Bazı parçalar isteğe bağlı olarak ya da daha ucuzu veya daha iyisi varsa ona göre değiştirilebilir."
@rtakak hocam vallaha ben baya araştırdım böyle bilgisayarlar buldum, alacak kişi hem toplama bilgisayarına hem de laptopuna istediği işletim sistemini kurabilecek. Ona kalan şey ise bir tane USB bellek ile Windows 10 Pro 1803 kurulumu yapmaktır ve 2 tane 10 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key almaktır.
Elimden gelen böyle bir şey kardeşim istediğini beğen al. İstersen önceki mesajdaki önerdiğim bilgisayarı al sadece, eğer ki laptop lazım olacaksa toplama + laptop al daha iyi olur. Yerinde olsaydım 2. seçenek olan toplama + laptop seçerdim.
Ayrıca monitör ile ilgili bir sorun olursa bu konuya bakabilirsiniz. Kullanan kullanıcılar bile var, monitörün F/P olarak iyi olduğunu söylüyorlar.