Monster Tulpar T7 V17.1.1 alınır mı?

Hocam o fiyata 2.elden ben gtx 1080 ti pc toplayan kişiler tanıyorum ayrıca işlemcisi i7 8700.
İkinci el bilgisayar almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Bir sıkıntı çıkarsa benden değil diyip paketleniyorsunuz, hele mining ve benzeri bir şey varsa çok sıkıntı.

Ben olsam bu fiyatta 2. el bilgisayar falan almam. O kadar para verip birde 2. el bilgisayar mı alacağım ?

İkinci el bilgisayar almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Bir sıkıntı çıkarsa benden değil diyip paketleniyorsunuz, hele mining ve benzeri bir şey varsa çok sıkıntı.

Ben olsam bu fiyatta 2. el bilgisayar falan almam. O kadar para verip birde 2. el bilgisayar mı alacağım ?
Perfomansın 2 yada 3 katına çıkıyor kontrol ederek alabilirsin bende 2.ele güvenmiyordum fakat 2.ele gtx970m laptop almıştım ve 4 yıl kullandım o zamanın fiyatına 3500 tl gibi fiyata sıfırı vardı ve adam 1900 tlye satmıştı siz düşünün aradaki farkı ?

Oyun ve evde kullanacaksanız direk laptop almanız çok saçma, ayrıca üstüne üstlük bilgisayarınızda 9000 TL'ye sadece 1060 olacak, ekranı 17 inç olacak.

Aynı fiyata 2070'li ve 1080p 24" monitörlü bir bilgisayar toplanabilir, üstüne üstlük toplanacak olan bilgisayarın performansı ondan kat kat iyi olur, soğutmasıda aynı şekilde.

Hem klavyeden sıkılırsanız değiştirebileceksiniz, parçaları rahatça arttırabileceksiniz.

Ayrıca söyleyeyim, ekranı IPS LED, VA panel değil, yani alacağınız görüntü resimlerdekilerle aynı değil kesinlikle. Siyah renk alamazsınız. En koyu griyi alabilirsiniz.

Tavsiyem toplama almanız, daha iyi olur.

İnanmadıysanız 2070'li örnek. Monitörsüz 7800 TL, monitörle 9000 olur.
Herkesin evi büyük ve geniş değil. Bende böyle bir karar aldım.

Evin büyük ve geniş olmasıyla alakası yok bunun. Masaüstü bilgisayarlar düşündüğünüz kadar yer kaplamıyor. 120x60 boyutlarında masaya sahip olan birisi rahatlıkla kullanabilir. Hani, bilgisayara 10.000 TL para bayıp küçücük evdede oturmayı çözemedim hala.

Ayrıca o laptop alınmaz, fazla yüksek fiyatlı ve özellikleri kötü.(Fiyatına göre.)

Doğru diyorsun ev geniş olmayabilir hatta bir köşede bile oynamak isteyebilirsin ama şöyle düşün bu pc'yi aldın ve ne ekran kartı değişebiliyor ne işlemci ve sadece ram ssd hdd takabilirsin ama bir kasa aldığında istediğin parçayı takabilirsin.

Doğru diyorsun ev geniş olmayabilir hatta bir köşede bile oynamak isteyebilirsin ama şöyle düşün bu PC'yi aldın ve ne ekran kartı değişebiliyor ne işlemci ve sadece RAM SSD HDD takabilirsin ama bir kasa aldığında istediğin parçayı takabilirsin.

Doğru demiş, 9000TL para ver, başka biri 3000 TL az verip senden iyi kalitede oynasın.

Ayrıca o laptop ses çıkaracak söyleyeyim, soğutması sıkıntı. Eninde sonunda tozlanacak ve o deli dana gibi dönen fanlardan kaçamayacaksın. Hatta yaz mevsimleri zor geçer.

Temizliği ayrı sıkıntı.

Ben 3 kere laptop değişmiş biri olarak oyun için laptop alınmaz diyorum çok sıkıntı iş hiçbirşey değişmiyor pcden anlamıyorsan zaten işin bitti termal macun yenilemek zor laptopda hdd bozulma ihtimali aşırı yüksek ve gtx 1060 dese bile o ekran kartı masaüstüne göre % 10 veya 20 daha düşük performans veriyor yani gtx 1050 tiden bir tık yüksek çok saçma bence aşırı dışarda dolaşılmayacak ise masaüstü alınmalı.

Evin büyük ve geniş olmasıyla alakası yok bunun. Masaüstü bilgisayarlar düşündüğünüz kadar yer kaplamıyor. 120x60 boyutlarında masaya sahip olan birisi rahatlıkla kullanabilir. Hani, bilgisayara 10.000 TL para bayıp küçücük evdede oturmayı çözemedim hala.

Ayrıca o laptop alınmaz, fazla yüksek fiyatlı ve özellikleri kötü.(Fiyatına göre.)
Doğru diyorsun ev geniş olmayabilir hatta bir köşede bile oynamak isteyebilirsin ama şöyle düşün bu pc'yi aldın ve ne ekran kartı değişebiliyor ne işlemci ve sadece ram ssd hdd takabilirsin ama bir kasa aldığında istediğin parçayı takabilirsin.
Bende Toplama PC almak istiyorum ama hiç boş yerimiz yok.

@Silinen üye Attığınız hazır kasa sıkıntılı olabilir. Power Boost kasa ve PSU. RAM8GB sistemde pahalı bir RTX2070 var ve SSD yok :) aynı paraya farklı sitelerden çok daha iyisi toplanabilir.
Ya örnek için attım, değişebilir tabii ki. Amacım aynı fiyata ne kadar iyi bir sistem alınabilir onu göstermekti.
Bende Toplama PC almak istiyorum ama hiç boş yerimiz yok.
Nasıl hiç olmaz ya ? 120x60 yer bile mi yok evde yani.

Kasayı masanın üstüne koymana gerek yok bu arada. 60cm genişlik olan yere rahatlıkla bilgisayar kurulabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı