Monster Tulpar T7 v18.2 vs MSI GE75 Raider

Metehan Atik

Hectopat
Mart ayında alacaksan eğer bugünden karar vermen gerekmiyor. MSI'ın fiyatı belli değil. Biri kalın kasa masaüstü işlemcili, diğeri dizüstü işlemcisi ve ince olduğu için muhtemelen Max-Q ekran kartı ile çıkacak. Monster biraz daha performanslı, MSI da daha taşınabilir duruyor. Mart ayına kadar ASUS modelleri de ortaya çıkar. F/P açısından o zaman değerlendirisin.

Mart ayında alacaksan eğer bugünden karar vermen gerekmiyor. MSI'ın fiyatı belli değil. Biri kalın kasa masaüstü işlemcili, diğeri dizüstü işlemcisi ve ince olduğu için muhtemelen Max-Q ekran kartı ile çıkacak. Monster biraz daha performanslı, MSI da daha taşınabilir duruyor. Mart ayına kadar ASUS modelleri de ortaya çıkar. F/P açısından o zaman değerlendirisin.
Bir kere ekran kartı msı ın Max Q değil ama Monster da masaüstü işlemcisi kullanıyor ama msı ge75 modelinde rtx 2070 Monster ın rtx 2060 ın dan daha ucuz Asus almayı düşünmüyorum ve Monster notebooklar indirime falan girmiyor sizce ne yapmalıyım

RTX 2070'li MSI ürünün, 2060'lı Monster'dan daha ucuz olması pek olası gelmedi bana. Eşdeğer ürünlerde bile MSI %10 daha pahalı oluyor genelde. İşlemci yanında diğer bileşenlerde de fark olmalı. Bence 8750H veya o ayarda işlemci ile gelecek Monster modelleri ile MSI'ı kıyaslayalım. Sonucunda aynı fiyat olursa bile MSI'ı tercih et, daha ucuz olursa düşünmeye gerek yok. :)

Msı daha ucuz sanırım yanlış anladınız benim kafama sadece Monster ın masaüstü işlemcisi kullanması diğer yönlerden msı daha iyi RAM ekran kartı fiyatı olarak

Markaları bir kenara bırakarak konuşalım. Oyun için en önemli bileşen ekran kartı, bunun yanında yeterli işlemci ve RAM de olması lazım. Yüksek yenileme hızlı panel ve yüksek kapasiteli SSD yine önemli detaylar. 8750H iyi, yeterli bir işlemci; 9700 ise çok iyi, oyun yanında iş için de son derece kuvvetli işlemci. Amaç sadece oyun ise ekran kartı daha iyi modeli tercih etmek mantıklı olan.

Markaları bir kenara bırakarak konuşalım. Oyun için en önemli bileşen ekran kartı, bunun yanında yeterli işlemci ve RAM de olması lazım. Yüksek yenileme hızlı panel ve yüksek kapasiteli SSD yine önemli detaylar. 8750H iyi, yeterli bir işlemci; 9700 ise çok iyi, oyun yanında iş için de son derece kuvvetli işlemci. Amaç sadece oyun ise ekran kartı daha iyi modeli tercih etmek mantıklı olan.
Çok teşekkür ederim amaç sadece oyun oynamak ben de normalde Monster Notebook alacaktım fakat fiyatları msı a göre pahalı ve msı indirime giriyor fakat Monster hiçbir zaman indirime girmiyor

Çok teşekkür ederim amaç sadece oyun oynamak ben de normalde Monster Notebook alacaktım fakat fiyatları msı a göre pahalı ve msı indirime giriyor fakat Monster hiçbir zaman indirime girmiyor
msi stoklara bile gelmiyor hocam ne indirimi. ben 10 gündür stok bekliyorum. umarım zamlı gelmez. ayrıca msi 2060 fiyatına monster 2070 ekran kartlı pc satıyor. monster kullanan birisi olarak düşünmeden msi alacağım 2060 olmasına rağmen. yeni modelleri belki iyidir ama eski modeli beni tatmin etmiyor. 4-5 sene sonra laptop'umun ömrü bitsin istemiyorum bu yüzden de daha düşük kartla daha yüksek paraya msi alacağım.

Bu ikilemde bende kaldim guzel konu acilmis. Ayni fiyata rtx 2070 li monster mantigima yatarken monster hakkinda kullanicilara ait kotu tecrubeler beni dusunduruyor. Degisiklik indirim vs. Olursa bilgi paylasirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı