Monster Tulpar T7 V19.3.1 HDD %100 Kullanım Sorunu

Benimki Abra A5 v15.2 ve bende de aynı sorun var, HDD depolama olarak kullanıyorum ve HDD, laptop restart atana kadar %100 oluyor ve D:/ çok yavaş açılıyor, o diskteki uygulamalar Steam, Origin vs yanıt vermiyor sonra Windows 10 çöküyor idi birkaç kez yeniden kurdum Windows 10'u dosyaları silmeden şu an iyi.

Arkadaşların da belirttiği gibi arka planda harddiski sürekli tarayan ve yoran uygulamalar olabilir ancak nacizane tavsiyem windows 10 için artık en azından 7200 RPM olan bir harddisk veya SSD kullanmanız gerekiyor çünkü son gelen güncellemeler ile WIN 10 tam bir HDD katili oldu diyebiliriz.

Windows zaten Samsung M.2 SSD içine kurulu HDD içinde yedeklemelerim ve birkaç oyunum mevcut sadece. HDD sorunu düzelmiyor. Ara sıra yanıt vermiyorda kalıyor Windows gezgininden D diskine girmeye çalışırken

Son düzenleme:
HDD APM'yi 254 yapınca düzeltmeyi başardım sanırım.

Sorununu çözdün mü ? Aynı bilgisayar bende var. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sorunu çözdüysen nasıl çözüldüğünü yazar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…