Monster Tulpar T7 v19.3 3 Monitör için Tavsiye

SamurayNull

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,

Monster Tulpar T7 v19.3 Sahibiyim Ekran Kartım Nvidia 1660 Ti PC de 2 tane Display Port ,1tane HDMI çıkış var.
3Tane monitör bağlamak istiyorum.Neden 3 tane diye sorarsanız iki tane aslında 2 tane bana yetecek fakat ekranda görüntüyü genişletirseniz bilindiği üzere CS Go gibi oyunlarda silah iki ekranın ortasında kalacak bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum.Var ise paylaşınız.
İki monitörün arasına da laptopu koymak istemediğim bir çözüm olduğundan Bu düşünce ile yola çıktığımızda 3 monitör düşünüyorum.
Aldığımı monitörlerinde FPS ve diğer görüntü bozukluklarına yol açmaması için birbiri ile uyumlu olması gerek.
1 tane mesela 144 HZ 1ms monitör alsam 1500-2000 TL arası, diğer iki monitörüde daha ucuz örneğin 600 TL gibi alsam
iyi olanı orta ekranda diğerlerini'de yanlara koysam görüntü açısında yavaşlamalara falan yol açar mı ?
Ve önerebileceğiniz Monitörler hangileridir?
Başka bir çözüm var ise nedir?
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı