oradan kendim sordum ancak 175w olduğunu söylediler. 175w masaüstü modeli olduğu için laptopta olması imkansız. teknik servisi aradım onlarda bilmediklerini söylediler. biraz kafamı karıştırması değil bu kendi laptoplarındaki watt değerlerini bilmemeleri. şuan bir adet kullanıcı buldum ona sordum yarına doğru söyler büyük ihtimalle kaç watt olduğunu
2070 mobile 2020 refresh sürümü diyor kaç farklı modeli oluyor bu sürümde watt olarak ? max-Q olmadığını defalarca söylemişler yani bu direk mobile normal sürümü.
2070 mobile 2020 refresh sürümü diyor kaç farklı modeli oluyor bu sürümde watt olarak ? max-Q olmadığını defalarca söylemişler yani bu direk mobile normal sürümü.
böyle birşey yapacaklarını düşünmüyorum ,max-q olan tek modeli var 2080 onuda belirtmişler zaten, neden gizli tutsunlar ki ? hitap ettiği kitle oyuncular sonuçta yani her türlü adam onun max q mu değil mi olduğunu ilk dakikadan anlar o yüzden sanmıyorum yalan söyleyebileceklerini bu konuda , artık malum cihazın içindeki bileşenlerin seri numaralarını bile görebiliyoruz uygulamalardan.
böyle birşey yapacaklarını düşünmüyorum ,max-q olan tek modeli var 2080 onuda belirtmişler zaten, neden gizli tutsunlar ki ? hitap ettiği kitle oyuncular sonuçta yani her türlü adam onun max q mu değil mi olduğunu ilk dakikadan anlar o yüzden sanmıyorum yalan söyleyebileceklerini bu konuda , artık malum cihazın içindeki bileşenlerin seri numaralarını bile görebiliyoruz uygulamalardan.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Oradan kendim sordum ancak 175W olduğunu söylediler. 175W masaüstü modeli olduğu için laptopta olması imkansız. Teknik servisi aradım onlarda bilmediklerini söylediler. Biraz kafamı karıştırması değil bu kendi laptoplarındaki Watt değerlerini bilmemeleri. Şu an bir adet kullanıcı buldum ona sordum yarına doğru söyler büyük ihtimalle kaç Watt olduğunu.
2070 Mobile 2020 Refresh sürümü diyor kaç farklı modeli oluyor bu sürümde Watt olarak? Max-Q olmadığını defalarca söylemişler yani bu direk Mobile normal sürümü.
Merhabalar herkese. Son günlerde fiyatındaki düşüş yüzünden Tulpar T7 v19.7 almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında v19.7 modeliyle yarışabilen herhangi bir laptop olmadığı için neredeyse karar verdim sayılır. Ancak sizlerin de görüşlerinizi almak istedim.
Özellikleri:
-i7 10870H.
-RTX 2070.
-16 GB RAM.
-256 GB SSD.
Fiyatı 12095TL. Bu fiyat bandındaki önerilerinizi ve laptop hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!