- Makaleler
- 1
Bana da dayımdan hediyeydi. Growtopia oynatıyorduO zamanlar Mario falan vardı galiba, ben pek hatırlamıyorum da o dönemleri.

Bana da dayımdan hediyeydi. Growtopia oynatıyorduO zamanlar Mario falan vardı galiba, ben pek hatırlamıyorum da o dönemleri.
Hocam monster fason laptop ama doğrusu gamegaraj da fason laptop ama ben olsam bunlardan ikisini birinden alırdım.
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 Fiyatı
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Monster'in işlemcisi de ekran kartı da çok daha güçlü.Amacım render. İşlemci önemli.
Haklısınız hocam ben monster fason laptop olduğu içim söyledim ama kasa olarak güzel umarım sıkıntı çıkarmaz.Monster'in işlemcisi de ekran kartı da çok daha güçlü.
Monster'in iyi bir marka olmadığını biliyorum. Ama bazı modelleri gerçekten iyiymiş. Bunun fiyatı da çok iyi geldi. Sizce alınır mı?
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
RTX 3000 serisini veya Ryzen 5000 serisini beklememi istiyorsanız onları alacak para bende gezmezBu iyi modeldir ama birazcık bekleyin yahu. Dilimde tüyü geçtim su bitti.
RTX 3000 serisini veya Ryzen 5000 serisini beklememi istiyorsanız onları alacak para bende gezmez![]()
Acer F/P bir marka bence, ürünleri ucuz, ama bu sefer çılgınlık yapıp pahalı yapabilirler, bu Acer'in elinde.Acer başkan ucuz getirecek diyorlar. @Recep Baltaş bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.