Monster Tulpar T7 v19.7 kasıyor

iso4001

Decapat
Katılım
23 Eylül 2018
Mesajlar
11
Merhaba arkadaşlar. Monster Tulpar T7 v19.7 RTX2070 laptop kullanıyorum. Laptopu şarjdan çıkarınca laptop kasmaya başlıyor. Oyun oynamayıp boşta kullanırken kasıyor. Güç seçeneklerinden yüksek performans yapmama rağmen kasıyor. Görev yöneticisinden baktığımda pildeyken dahili grafik kartını en ufak harekette yüzde 100'e çıkarıyor ve kasma başlıyor. Çözümü nedir?
 
Sadece chrome açık. Örneğin sadece youtube ana sayfası açık. Mause tekerini döndürüyorum. Dahili gpu %100 oluyor ve kasma başlıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 60
Sadece chrome açık. Örneğin sadece youtube ana sayfası açık. Mause tekerini döndürüyorum. Dahili gpu %100 oluyor ve kasma başlıyor.
İşlemler kısmına gir, oradan sağ üstten gpu ya tıkla. Anlık ne yiyor bu kadar güç diye görmemiz lazım. Öyle daha iyi yardımcı oluruz.
 
Masaüstü pencere yöneticisi yazıyor.

Bazen çok RAM kullanır bazen de adamı deli eder bu sistem uzantısı. Temiz kurulum yap dicem Windows'u fakat çok klasik bir söylem olur. Biraz daha araştırıp tekrar yazarım.
Donanımsal bir sorun değil. Windows kaynaklı.
 
Teşekkür Ederim. Laptopu şarjsız kullanamıyorum. Bunun yüzünden.
Sorunu çözdüm. Windows 10'da ayarlar, oyun, oyun modu, sağ köşede grafik ayarları donanım hızlandırmalı Gpu zamanlamasını kapalı konuma getirince sorunum çözüldü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı