Monster Tulpar T7 V20.1 oyun performansı

Makaleler
2
Sanırım sonunda bu laptopumdan kurtuluşum geliyor :D Artık emektarı yerine koymanın vakti geldi, geçiyor. Masaüstü almaya niyetim yok çünkü zırt pırt bir yere gidebiliyoruz. Şöyle bir laptop alacağız:

Bu laptop beni 1080P, Low, 30 FPS, ne kadar götürebilir Triple A oyunlarda? Indie oyunlarda ne kadar götürebilir aynı şekilde? Sizce almalı mıyım? Para israfı mı? İyi soğutabilir mi bu laptop? 90'ı geçmese yeterli gelir bana. Zaten Zalman NS-2000 soğutucum mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tulpar t5 v19.1 var, oyunlardan yana sıkıntın olmasın gtx 1660ti ekran kartının bir sürü videosu var youtube'da ordan fikir sahibi olabilirsin sıcaklık max 85 derece gördüm fiyat olarak en iyi performansı sağladığı için tercih etmiştim mükemmel bir performansı var zaten laptop toplama pc gibi bişey monster aracı görevinde, malzemeler türkiyeden değil. bu monster laptopunu aldığında sanırım şanslı olmak lazım kullanmaya başladıktan 1 ay sonra fanlar rahatsızlık vermeye başladı monsterın pc'lerinde böyle sorunları varmış sanırım google'da arattığım zaman sonuçların çoğunda monsterin ismi geçiyor :( .kendim yağladım bende fanları. bazen saçma sapan şekilde fanlar son devirde çalışıyor öğrenciysen kütüphanede okulda orda burda kullancaksan tavsiye etmem kesinlikle, paranoyak oldum artık laptopdan mı geliyor ses dışardan mı geliyor diye sana tavsiyem bilgisayarı yerinde incelemen oyun testini yapman ürünün sayfasında anakart markası ve ram'lerin markası verilmiyor içini açıp baktım ramler samsung marka, anakart dandik birşeye benziyor bilgisayarın biosuda eski tip yılların biosu pek fazla imkanın yok biosta. kasası plastik yanlışlıkla biyere vursan hemen yamulur. arka kapağı çıkartırken bile canım çıkıyor kırmamak için ön kapağı açarken ortadan kameradan tutup açarsan menteşe ömrünü uzatırsın, çevremde insanlar varken fazla yük bindirmemeye çalışıyorum rahatsızlık vermemek için yalnızken kulaklığı takıp oyunumu oynuyorum fan sesini duymuyorum dediğim gibi bu fiyata mükemmel özellikleri var ama malzeme kalitesi sınıfta kalıyor az biraz pişmanım ama bu fiyatada böyle performanslı bir laptop alamazdım ama işin ucunda marka alıp rahatına bakmakta var performanstan feragat edip. en iyi tercihi kendi isteklerine göre sen yaparsın bu laptopu almayı kararlaştırdıysan kesinlikle bilgisayarı yerinde gör youtube incelemelerinde hep iyi huylular

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı