Legion daha mantıklı.
Alpha daha mı mantıklı sizce
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.
Legion daha mantıklı.
Alpha daha mı mantıklı sizce
Lenovo kasa ve ekran kalitesi olarak nasıl msi a göreLegion daha mantıklı.
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
Eşitler, soğutma anlamında daha başarılı Lenovo. Ayrıca MUX bulunuyor.Lenovo kasa ve ekran kalitesi olarak nasıl msi a göre
Msi'ın kasaları metal lenovo plastik diye biliyorumEşitler, soğutma anlamında daha başarılı Lenovo. Ayrıca MUX bulunuyor.
Plastik ikisi de.Msi'ın kasaları metal lenovo plastik diye biliyorum
Peki Monster tulpar serisinden hangisini önerirsiniz 13 14k fiyatlıkPlastik ikisi de.
İllaki Monster istemenizi anlayamadım.Peki Monster tulpar serisinden hangisini önerirsiniz 13 14k fiyatlık
Peki Monster tulpar serisinden hangisini önerirsiniz 13 14k fiyatlık
V20.3'ten farkı nedirBende bunu almayı düşünüyorum.![]()
Tulpar T7 V22.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V22.1 17,3" Gaming Laptop, NVIDIA RTX 3060 Max Performance ekran kartı ve Intel i7-10870H işlemcisi ile canavarın gücünü maksimuma çıkarıyor.www.monsternotebook.com.tr
Kasası daha iyi, işlemcisi daha iyi.V20.3'ten farkı nedir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.