Monster Tulpar T7 V20.4 vs MSI DELTA 15 A5EFK-002XTR

Ozanhmzdy34

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
69
Hangi laptop alırsınız? MSI vs Monster?



Arkadaşlar hangisini tercih edersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir cihaz 500 GB'lik SSD'e sahipken, diğer cihaz 1 TB SSD kapasitesine sahip. Ben çok oyun oynayacağım, çabucak diskim dolmasın diyorsanız (ki artık yeni çıkan birçok oyun çok yer kaplıyor) MSI'ı tercih etmenizi öneririm. Ancak bu fiyat bandında RTX 3070'li cihazların da olduğunu göz ardı etmeyin. Onlara da göz atmanızı öneririm. (Asus TUF, Casper Excalibur vb.)
 
Bir cihaz 500 GB'lik SSD'e sahipken, diğer cihaz 1 TB SSD kapasitesine sahip. Ben çok oyun oynayacağım, çabucak diskim dolmasın diyorsanız (ki artık yeni çıkan birçok oyun çok yer kaplıyor) MSI'ı tercih etmenizi öneririm. Ancak bu fiyat bandında RTX 3070'li cihazların da olduğunu göz ardı etmeyin. Onlara da göz atmanızı öneririm. (ASUS TUF, Casper Excalibur vb.)

Excalibur çöp bir seri ASUS'unda bu fiyatlardaki modelleri Max Q, yani atilan cihazlara yakin hatta düşük performanslari var. SSD işi aradaki fiyat farkini göz önüne alinca halledilebilir bir şey.
 
Ben sadece öneride bulunmak istedim, tercih edip etmemek konu sahibine kalmış bir durum hocam.

Konu sahibi o yöne yonelirse diye aklinda bulunsun diye açıklamak istedim bende. O kadar para verip kötü bir şey almak istemez kimse.
 
Konu sahibi o yöne yonelirse diye aklinda bulunsun diye açıklamak istedim bende. O kadar para verip kötü bir şey almak istemez kimse.

Zaten Casper hayatta almam. ASUS baktığım zaman denildiği gibi bu fiyat bandında daha düşük sistemler var. Sanırım tercihimi MSI tarafında kullanacağım. Monster videolarını izledim çok dandik bir plastik gibi klavye çok hafif bastırdığında hemen içeri göçüyor. MSI sistem ise daha metalimsi bir yapısı varmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı