Monster Tulpar T7 V20.5 Cyberpunk 2077 2.0 düşük GPU kullanımı

Mesela şarjda oynarken veya şarjda değilken oynadığında test ettin mi? Tamam 70 iken 60 verebilir çünkü gücü düşüyor ama FPS ama FPS drop oluyor mu sürekli?
Denedim şimdi, Şarjdan çıkartınca bilgisayarda direkt bir yavaşlama oluyor. GPU kullanımı %99 gösteriyor ama oyun 5 FPS. Mux switch de açık bu arada, Intel GPU'sunu kullanmıyor

Denedim şimdi, Şarjdan çıkartınca bilgisayarda direkt bir yavaşlama oluyor. GPU kullanımı %99 gösteriyor ama oyun 5 FPS. Mux switch de açık bu arada, Intel GPU'sunu kullanmıyor
Böyle olmaması gerekirdi. Tamam FPS düşer de 5 FPS'e sabitlemez. Galiba yeni sistemlerde oyunu şarjda oynaman gerekiyor.

Cyberpunk zaten ekran kartı isteyen bir oyun, işlemcinin yapabileceği çok bir şey yok. Bir de monster..
Ekran kartım oyunu rahatlıkla kaldırıyor zaten. Sıkıntı ekran kartının tam yükte çalışmaması.

H
Böyle olmaması gerekirdi. Tamam FPS düşer de 5 FPS'e sabitlemez. Galiba yeni sistemlerde oyunu şarjda oynaman gerekiyor.
Sıkıntı Cyberpunk 2077'deymiş, Metro Exodus'u 1080p Ultra, RTX HIGH, DLSS kapalı ayarlarda oynadım, Ekran kartı rahatlıkla %90-99 arası yük altında çalıştı oynadığım süre boyunca. Cyberpunk'ı direkt sıfırdan indirdim, son ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum yaptım, yetmedi kaldırıp bir daha kurdum, oyun 3 senenin ardından hala daha bozuk. Halbuki bir geliştiricinin oyunu çok iyi optimize ettik ekran kartınızı sonuna kadar kullanacak açıklamasını duymuştum. Yayıncılardan da sıkıntı yaşayan görmedim. Bana mı denk geldi anlamıyorum ya da oyunu Epic Games üzerinden oynamanın bir sonucu mu bilmiyorum. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı