Monster Tulpar T7 v20.5 ekranda bozulmalar ve kararmalar

muhmmedl8

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım daha yeni aldım sayılır. Modeli Monster Tulpar T7 v20.5 RTX 3060 ekran kartı var. PC ilk geldiğinde hiç böyle şeyler olmuyordu. 2-3 ay sonra patlak verdi. Yaklaşık 1 aydır da bu sorunu yaşıyorum.

Format attım. Windows'u silip yeniden kurdum. Ekran sürücüsünü güncelledim de kaldırdım da ama bir türlü bu sorunu gideremedim.

Arkadaşlar inanın çok sinir bozucu bir durum. Gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

Not: Ekran bozulması ile genellikle tarayıcıda YouTube'dayken karşılaşıyorum ve gel git şeklinde oluyor yani anlık olarak ekranın bazı kısımları kararıp geri yanıyor, kararıp geri yanıyor.

Ancak nadiren de olsa bozulunca kararmış bir sekilde öylece duruyor. Ekteki görselleri de böyle bir durumda çekmiştim. Video da çektim ancak buraya video yüklenmiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modeli satın aldım, ekranda 5 ölü piksel belirince iade ettim. Maalesef sizin yapabileceğiniz bir şey yok hocam. Ama garanti kapsamında olduğunuz için korkulacak bir şey de yok. Yüksek ihtimal panel değişimi yaparlar, müşteri hizmetlerini arayın. Monster'ın beğendiğim en büyük özelliği müşterilerini mağdur etmemesi o yüzden içiniz rahat olsun.

Bu da ek 2

Dosya Ekleri

• 20231117_194558.jpg
    179 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…