Monster Tulpar T7 v20.6.2'ye macOS nasıl kurulur?

Emre010534

Decapat
Daha fazla  
RAM
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG MZVL41T0HBLB-00B07
Ekran kartı
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR
İşlemci
13th Gen Intel® Core™ i7-13700H
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Apple laptopları merak ettiğim için aklıma "Neden kurup denemiyorum ki?" sorusu geldi. Fakat araştırdığımda zor ve karmaşık olduğunu gördüm. Bu nedenle de size sormaya karar verdim. Aşağıya sistem özelliklerimi yazıyorum, kurulum mümkün mü?

Sistem özellikleri:

• İşlemci: Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H
  • Harici ekran kartı: NVIDIA® GeForce® RTX 4060 Max-Performance 8 GB GDDR6 128-BIT DX12
  • Dahili ekran kartı: Intel® Iris® Xe Graphics
  • Depolama: Samsung MZVL41T0HBLB-00B07
  • Wi-Fi & Bluetooth: Intel® Wi-Fi 6 AX201 160MHz & Intel® Wireless Bluetooth®

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
High Sierra kullanabilirsin fakat kablosuz internet İntel işlemcilerde desteklemiyor diye biliyorum, kablolu olarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Apple laptopları merak ettiğim için aklıma "Neden kurup denemiyorum ki?" sorusu geldi. Fakat araştırdığımda zor ve karmaşık olduğunu gördüm. Bu nedenle de size sormaya karar verdim. Aşağıya sistem özelliklerimi yazıyorum, kurulum mümkün mü?

Sistem özellikleri:

• İşlemci: Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H
  • Harici Ekran kartı: NVIDIA® GeForce® RTX 4060 Max-Performance 8 GB GDDR6 128-BIT DX12
  • Dahili Ekran kartı: Intel® Iris® Xe Graphics
  • Depolama: Samsung MZVL41T0HBLB-00B07
  • Wi-Fi & Bluetooth: Intel® Wi-Fi 6 AX201 160MHz & Intel® Wireless Bluetooth®

RTX serisi ekran kartları ve 13.nesil intel işlemciler desteklenmiyor maalesef. Bu cihaza macOS kurmak zaman kaybı olacaktır.

High Sierra kullanabilirsin fakat kablosuz internet İntel işlemcilerde desteklemiyor diye biliyorum, kablolu olarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
Mobil 10.nesil üstü Intel CPU'ların hiç bir şekilde desteği yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı