Monster Tulpar T7 V20.6 alınır mı?

promil

Centipat
Daha fazla  
Monster Notebook alınır mı?
Kendi sitesinden bir tane buldum. Birkaç şeyini değiştirip almayı düşünüyorum.
Seçtiğin bilgisayar üzerinde RAM ve hafızayı değiştirip alabiliyorsun ama geri kalan şeyleri değiştiremiyorsun sanırım.
Yani baştan onlara uygun olanını seçmelisin.
Linkteki bilgisayarın hafızasını fullemeyi düşünüyorum, RAM'i de 32'ye çekeceğim gerekirse diye.
Şu an kullandığım bilgisayar 500 GB oyun oynarken vediğer şeylerde sürekli yükle sil yapman gerekiyor.
Sonuç olarak hem zaman kaybı hem de bilgisayara zarar.
Hafızası yüksek bir şey alıp onu doldurmak mantıklı bir şey mi? Bilen yazsın. (2+2 4 TB hafızaya ulaşabiliyor.)
54.597, 00 falan oluyor toplamda.
Her türlü tavsiyeye açığım bilgisayar, marka, site...

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin bilgisayar üzerinde RAM ve hafızayı değiştirip alabiliyorsun ama geri kalan şeyleri değiştiremiyorsun sanırım.
Linkteki bilgisayarın hafızasını fullemeyi düşünüyorum, RAM'i de 32'ye çekeceğim gerekirse diye.
Şu an kullandığım bilgisayar 500 GB oyun oynarken vediğer şeylerde sürekli yükle sil yapman gerekiyor.
Hafızası yüksek bir şey alıp onu doldurmak mantıklı bir şey mi? Bilen yazsın. (2+2 4 TB hafızaya ulaşabiliyor.)

Bütçe ne kadar olur Max.

Hocam bilgisayar güzel de depolama için 14 bin ₺ vermek çok fazla değil mi? 1TB SSD işinizi görür. Bir de 17.3 ekran şart mı ona göre öneri yapalım

Alinmaz, bunu alip ekleme yapin.

Alinmaz, bunu alip ekleme yapin.

Hiçbir türlü Monster alinmamali bence. Iyi bir modeli olsa da. Bu attiginiz model daha doğru.

Bütçe ne kadar olur Max.

50.000 Max ama mümkünse 40000 civarı.
acer ve dell iyi bir markamı? pek duymadım
monster a karşı bir nefret var. nedenini biraz özetleyebilicek var mı?
5060 serisini beklesem mi acaba?

Alınmaz, 40 bine 4060lı laptop hiç alınmaz. O bütçe de en kötü 4070 ekran kartlı laptop alırsın
4070 laptoplar bu bütçeye olur mu ki

Hocam bilgisayar güzel de depolama için 14 bin ₺ vermek çok fazla değil mi? 1TB SSD işinizi görür. Bir de 17.3 ekran şart mı ona göre öneri yapalım.

Şart değil ama büyük olsa daha güzel olur. Çok bir boyut farkı oluyor mu bilmiyorum.

AMD iyidir diyorlar genelde ama hangisine sahip bir laptop daha iyi olur.

Neye bakmam lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı