Monster Tulpar T7 V21.7 Spotify çalışırken işlemci çok ısınıyor

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar, evet garip bir konu başlığı ama ne gariptir böyle bir sorun yaşıyorum. Sizlere resim resim anlatacağım...

1. resimde Spotify çalışırken ve müzik çalarken çekmiştim.

a1.png

2. resimde Spotify'da müzik çalmıyor ama arka planda çalışıyorken çektim.

a3.png

3. resimde ise Spotify çalışmıyor.

a2.png

Özellikle müzik dinlerken 81 derece olduğunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım. Direkt kapattım ve 66 dereceye düştü işlemcim. Sonra sildim yükledim ve evet kurduktan sonra ısınma problemi gitti lakin 20-25 dakika dinledim ve yine işlemcim 75 dereceye kadar dayanmış ve fan sesli şekilde çalışıyor.

Bilgisayarım Monster Tulpar T7 V21.7
Üstelik şu anda bunu yazarken işlemcim 59 ekran kartım 57 derecede

Selam dostlar, evet garip bir konu başlığı ama ne gariptir böyle bir sorun yaşıyorum. Sizlere resim resim anlatacağım...

1. resimde Spotify çalışırken ve müzik çalarken çekmiştim.

Eki Görüntüle 1219145

2. resimde Spotify'da müzik çalmıyor ama arka planda çalışıyorken çektim.

Eki Görüntüle 1219147

3. resimde ise Spotify çalışmıyor.

Eki Görüntüle 1219148

Özellikle müzik dinlerken 81 derece olduğunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım. Direkt kapattım ve 66 dereceye düştü işlemcim. Sonra sildim yükledim ve evet kurduktan sonra ısınma problemi gitti lakin 20-25 dakika dinledim ve yine işlemcim 75 dereceye kadar dayanmış ve fan sesli şekilde çalışıyor.

Bilgisayarım Monster Tulpar T7 V21.7
Üstelik şu anda bunu yazarken işlemcim 59 ekran kartım 57 derecede
Arkaplan uygulamalarını kapat öyle dene.

Kapat öyle dene düzelecektir.
kapattım dediğiniz ayarı ve uygulamayı kapatıp açtım açılışta 78 derece oldu anlık şu anda 73 derecede seyrediyor :(
kapattım dediğiniz ayarı ve uygulamayı kapatıp açtım açılışta 78 derece oldu anlık şu anda 73 derecede seyrediyor :(
yok yine fan sesi yavaş yavaş artıyor düzelmedi maalesef
1637262479150.png

yok yine fan sesi yavaş yavaş artıyor düzelmedi maalesef
Eki Görüntüle 1219168
Termal macunu yeniledin mi? Çünkü %32 kullanımda 75 derece olması ya soğutma sistemi sıkıntılı ya da termal macunda sıkıntı var onlarda yeniyse tüm güncellemeleri yap mcstore üzerinden spotify güncelle ve cihazı yeniden başlat. Bunların sonuncunda düzelmezse buradaki işlemi yapabilirsin.

Bilgisayarın sıvı metal termal macunu var ve bilgisayarı alalı 5 ay olmadı. Dün böyle bir problem yoktu bir güncelleme geldi galiba şu ayar geldi;
1637262871788.png

Bu ayar şarkı sözlerini açıyor lakin bu ayar dün yoktu ve bilgisayarım hiç ısınmıyordu. Şimdi bu ayar var ve ısınıyor... Oradaki işlemleri de denedim :/

Bilgisayarın sıvı metal termal macunu var ve bilgisayarı alalı 5 ay olmadı. Dün böyle bir problem yoktu bir güncelleme geldi galiba şu ayar geldi;
Eki Görüntüle 1219176
Bu ayar şarkı sözlerini açıyor lakin bu ayar dün yoktu ve bilgisayarım hiç ısınmıyordu. Şimdi bu ayar var ve ısınıyor... Oradaki işlemleri de denedim :/
Pilin gücü ne dengeli mi yoksa performans mı? (mod olarak)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı